לא יודעת מה עובר עליי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות! בא לי לשתף... אני פשוט גמורה! מרגישה כמו סמרטוט... עייפה תמיד,אין לי כוח לכלום... אני נכנסת לחודש תשיעי (?????!!!!!!) ולא מאמינה..לא מעכלת..!!!

אני חוזרת מהעבודה מתחילה לנקות ולסדר, חושבת מאיפה להתחיל מה.. ולא מצליחה לעשות סדר בראש! תמיד זה נגמר בבכי של תכסול, ובייאוש.. כי אני מתרגשת ואז יש לי מין הרגשה כזו- לא יודעת להסביר ...מעין התכווצות כזו בלב- שאני פשוט בוכה.. (כאילו מהתרגשות
3 תגובות
עמוד 1
  • יפה שלי אני מרגישה שאת מדברת מתוך הגרון שלי...
    גם לי יש המון רגעים כאלה בזמן האחרון,
    הלחץ מדבר והגוף מבצע .. יש לנו כל מיני חששות אנחנו כבר כבדות ועייפות
    (ואין לנו עצבים לאפחדדדדדדדדד חחח )
    רק לא לשכוח שהכל עינין של זמן ושום דבר לא נשאר לנצח
    ההריון יגמר וגם הבטן תירד, ואנחנו נצחק על זה ביחד- אני ישמח שזה יהיה באיזה בית קפה :) במרכז שלשנינו יהיה קל להגיע חחחח

אז תירגעי בבקשה .. וכל דבר אני פה
    לאב יו אהובתי...
    חכי עוד כבר לסוף החודש ותיקפצי תעשי קנייה לילדה
    ותיקני גם לך משהו שיעשה לך מצב רוח

אוהבת
  • לולי... אני מבטיחה שנפגש בע"ה עם הנסיכות... ונצחק על הכל..!! אני כל כך מתרגשת...תקופה ממש "קשה" בלשון המעטה..:(

יהיה בסדר, אנחנו ילדות גדולות!!!נתגבר על זה !
  • מבינה לגמרי.... זה השלב הכי קשה לדעתי.. מצד אחד ככ קרוב, מצד שני ככ רחוק.. סערת הורמונים... אוף מתה כבר להגיע ללידה ולראות שהכל עבר בשלום:)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה