מתי לעשות בדיקה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בנות ? חג שמח !
    הפסקתי גלולות באוגוסט האחרון מאז קיבלתי מחזור פעם אחת עוד בהשפעת הגלולות אחרי 28 יום , לאחר מכן פעם נוספת אחרי 35 יום ואחרי זה אחרי 30 יום ..
    נראה לי שהמחזור לאט לאט מתאזן .
    עשיתי בדיקות ביוץ במהלך החודש וקיימנו יחסים מתי שצריך ..
    אם אני סופרת 28 יום - זה אומר שמחר אני אמורה לקבל ,
    מה אתן אומרות ?? מתי לעשות בדיקת הריון ??
6 תגובות
עמוד 1
  • נשמע שיש לך שחלה פוליציסטית.. כמו שאצלי :-\
    היית אצל רופא? עשית מעקב זקיקים?
    לדעתי תחכיליום 35 ורק אז תעשי בדיקה... מחר ה מוקדם מידי :-,
    בהצלחה!

• למה שיהיה לי שחלה פוליציסטית???
    הגוף מתנקה מגלולות בגלל זה המחזור לא עקבי עדיין
  • ומה עם העובדה שהמקלוני ביוץ היו חיוביים ?? זה נוגד את הבעיה של השחלה פוליציסטית לא ?
  • אמממ לדעתי טיפ טיפה מוקדם...

עוד כמה ימים....

ליטלילי

• היי ליהוש וחג שמח!!!!!!!
    מתי בדיקת הביוץ שלך יצאה חיובית??
    אם את יודעת מהו השלב הלוטאלי שלך (מספר הימים בין הביוץ למחזור, אצל מרבית הבנות זה 14 ימים) בשני המחזורים הקודמים, ויש לך את המועד שבו בייצת, את אמורה לדעת בדיוק מתי את אמורה לקבל.

אני שואלת מכיוון שיום אחרי שהיא יצאה חיובית היה יום הביוץ שלך ולכן ברגע שעברו 14 ימים, שזה השלב הלוטאלי, את אמורה לקבל מחזור.
    השלב בין המחזור לביוץ יכול להשתנות ומושפע מכמה וכמה גורמים, כגון לחץ,
    בעוד שהשלב בין הביוץ למחזור הוא קבוע ולא מושפע משום גורם מלבד יום הביוץ.
    ולכן, סתם לצורך הדוגמא, אם בדיקת הביוץ הייתה חיובית ביום 20.11, הרי שבייצת ב21.11 ואם השלב הלוטאלי שלך הוא 14 יום- את צריכה לקבל בדיוק שבועיים ממועד הביוץ, קרי, 5.12.13.
    כמובן שעדיף לחכות כמה שיותר קרוב למועד המחזור בשביל לעשות בדיקה שתהיה כמה שיותר מהימנה.
    מקווה שעזרתי
  • היי מתוקההה
    עזרת לי מאוד והתאריכים שאמרת די מדויקים תודה :)
    נקווה לבשורות טובות !!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה