רמת בטא נמוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר הדר

    קיבלתי את המחזור האחרון ב2.11. הפסקתי ליטול גלולות למניעת הריון לפני שלושה חודשים ושני המחזורים האחרונים שלי היו ארוכים מהרגיל מאז והגיעו גם למחזורים של 31 יום. לאחר בדיקת הריון ביתית מאוד מאוד בהירה עשיתי בדיקת דם אתמול בתאריך 2.12 והתוצאה היתה 8 hcg. רופאת המשפחה אמרה לי שזוהי התחלה של הריון צעיר אבל אני לא רגועה. האם יש סיבה לדאגה? אני אמורה לחזור על הבדיקה שוב ביום ראשון הקרוב כדי לבדוק עלייה אבל זה נשמע לי מספר מאוד נמוך.. מה דעתך?

    המון תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    זה אכן מספר מאוד מאוד נמוך
    יש סיכוי גבוה כי מדובר בהריון לא תקין
    חשוב לעקוב אחרי הבתא ולראות מה קורה בהמשך

    ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה