לחוצה;( אשמח לעזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי... האם קרה לכן במיוחד בשבוע מתקדם כזה שהייתה ירידה בתנועות סתם ככה.. אני לא יכולה להגיד שאני לא מרגישה בכלל, אני מרגישה אבל יש ירידה בחוזק של התנועות... יכול להיות שזה בגלל שגם אני קצת יותר במנוחה היום ובדרך כלל אני יותר פעילה? אכלתי מלא מתוק... ואני מרגישה בקטנה;( מהבוקר מרגישה אבל יותר חלש;(

6 תגובות
עמוד 1
  • קפצי לרופא אם את כל כך חוששת... הכי טוב
    אבל אם את מרגישה זה בסדר זה לא משנה מה החוזק, העיקר שמרגישים!

• את אמורה להרגיש 3 תנועות בשעה...

• יש אפילו יותר מ3 תנועות בשעה אבל אני פשוט רגילה ליותר תנועות ויותר חזקות... הרופא שלי פשוט לא עובד היום ולא בא לי ללכת סתם לרופא אחר..

• לי היה את זה יום שישי לא הרגשתי אותה 4 שעות
    קפצתי למיון מאוד נלחצתי עשו מוניטור ועשו רעש לעובר ובסוף היא התחילה לזוז
    הרופאה אמרה שצריך לרשום על דף לפחות 20 תנועות ביום וגם היא עשתה לי אולטרסאונד וגילתה שהעוברית החליטה להיות במצב עכוז שוב אחרי שהיא כבר הייתה ראש לפני שבוע וחצי,
    מיום שישי אני מרגישה אותה אבל עדיין קצת חלש יותר מבד"כ הרופאה אמרה אולי בגלל שהיא הסתובבה...
    אבל אי אפשר לדעת כל מקרה לגופו ואם את רוצה להיות שקטה אז הייתי ממליצה לך ללכת להיבדק ולהירגע.
  • התקשרתי לפלאפון של הרופא שלי והוא אמר שכל עוד אני מרגישה אפילו שזה הרבה יותר חלש זה בסדר... איך שניתקתי איתו התחלתי לבכות.. כאילו ירידת לחץ כזאת... זה ככ קשה נפשית עד שהם יוצאים והכל עובר בשלום :)
    תודה לכל מי שהגיבה פה בנות.. כיף שיש אתכן;)

• אין לך מה לדאוג כל עוד את מרגישה, אפילו אם זה חלש
    אל תשכחי שאת כבר בשמיני ויש פחות מקום לבייבי בפנים, ולכן גם יש פחות מקום לזוז ולהסתובב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה