רמת בטא נמוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    שלשום עשיתי בדיקת הריון של יס אור נו פרופשיונל וקיבלתי תוצאה עם פס מאוד מאוד בהיר.
    עשיתי בדיקת דם יום אחרי ויצא בטא 8. יש לציין שבדיקת הדם היתה סביב יום האיחור (אני פחות יודעת כי אחרי ההפסקה עם הגלולות המחזורים שלי לא מאוד סדירים). רופאת המשפחה שלי אומרת שזוהי תחילתו של הריון צעיר ושאני לא צריכה לדאוג. היא גם שלחה אותי לבדיקה נוספת ביום ראשון לבדוק את העליה.
    אני ממש מודאגת ונורא במתח. אני לא יודעת איך להתייחס לתוצאה הזאת, ולא יודעת איך להמשיך במצב הזה עד יום ראשון.
    שכחתי לציין שיש לי תסמינים מובהקים של הריון תוך כדי, כאבי גב, התכווצויות, חזה כואב, בחילות וכאבי ראש, אבל אני באמת מבולבלת מאוד.
    מישהי עברה דבר כזה והיתה עליה יפה אחכ?
    אשמח לתמיכה בנושא.. קצת מאבדת את זה פה..
    תודה!!
6 תגובות
עמוד 1
  • היי, אף פעם לא היה לי משהו דומה כי אף פעם עוד לא נקלטתי, אבל נראה לי שאם אין לך שום דימומים זה סימן טוב.
    וחוץ מזה, למה לענות את עצמך עד יום ראשון? בהריון תקין בטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים. אם עשית את בדיקת הדם אתמול אז למה שלא תיגשי שוב מחר על מנת לוודא הכפלה ולהרגיע את עצמך? למה לחכות עד ראשון??
    וחוץ מזה אני מזכירה לך שאנחנו בחנוכה- ימים של ניסים ודברים טובים!!! אז בשלב זה את חייבת לשמור על אופטימיות ולחשוב רק דברים חיוביים!!!! הכל יהיה בסדר!
    מחזיקה לך אצבעות להריון תקין ומשעמם,
  • היי! תודה על התמיכה!!
    הרופאה שלי ביקשה ממני לחכות עד ראשון כדי שנראה כבר מספרים יפים..
    לא יודעת, נראה לי שיהיה קשה לחכות אבל באמת שלא הייתי רוצה ללכת מהר מדי ולהתאכזב או להילחץ שוב.
    בקיצור. מלחיץ ..
  • אני לגמרי מבינה אותך אבל אם את רוצה בשביל השקט הנפשי שלך ובשביל לנשום לרווחה דעי שאת יכולה ללכת כבר מחר. ואם הבטא תהיה למעלה מ-16 הרי שהיא הוכפלה וזה כבר סימן טוב שירגיע אותך עד יום ראשון. ויחסוך ממך עוד חמישה ימים של חוסר וודאות.
    ואם חס וחלילה לא תהיה עליה בבטא אז לפחות תדעי. אבל זה כמובן עניין לחלוטין סובייקטיבי ויכול מאוד להיות שאם הייתי במקומך גם הייתי מחכה לראשון.
    בכל מקרה אני מחזיקה לך חזק חזק אצבעות
  • מסכימה עם סביבונחמד, אפשר כבר מחר לבדוק אם יש הכפלה..

• היי..

עשית בדיקה נוספת..?

ליטלילי

• כל עוד אין דימום אין מה לדאוג!רוב הסיכויים שמדובר בהריון צעיר ואולי באמת בגלל שהפסקת גלולות היה ביוץ מאוחר תחכי ליום ראשון ותראי אם הבטא עלתה מחזיקה לך אצבעות!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה