גזים גזים גזים.הצילו! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אפשר לעזור לילד להתמודד עם הגזים?כולה בן שבועיים מסכן.. אני באטרף כבר. מזה כמה ימים הילד לא רגוע ומתבכיין בעיקר אחרי האוכל.ביומיים האחרונים הוא ממש סובל בעיקר אחרי הארוחות ובלילה..לא יודעת כבר איך לעזור לו.עושה עיסויים משכיבה על הבטן קושרת בעדינות את הבטן עם החיטול כמו חגורה..ניסיתי גרפווטר שלא מזיז לו.סימיקול טיפה מקל עליו לחצי שעה אחרי האוכל ואחרי זה חוזרים הכאבים.היום קניתי את הבייביזים בתקווה שיקל עליו..יש המלצות?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק... אחרי דוקטורט בענייני גזים
    וקריאת אינציקלופדיות שלמוצ בנושא

• לי עזר פלאים בילדים הגדולים כשהרתחתי כמה זרעים של קימל במים (5 דקות הרתחה בסיר קטן) ונתתי להם לשתות את זה כמה טיפות לפני האוכל כל פעם. הילדים לא ידעו מה זה גזים אחרי שגיליתי את זה!!

היתרון של זה - שזה טבעי לגמרי!!!

תנסי את זה!!!

• גם לנו מאד עזר הכדור. דבר נוסף שאמרה לי הרופאה- להיזהר לא להאכיל יותר מדי כי זה יוצר עומס על הקיבה, ואם יש צורך אפשר לתת מים
  • מזדהה לגמרי??!
    גם בייבי וקמין בתקופת גזים
    אמרו לי משהו עם כמון..שמעתן על זה,שיריןןןןןןן איך קוראים לקטן?

• צוצית אני אנסה את הקיימל..הלוואי יעזור לו קצת לפחות..
    ווקנין שמו בר.. (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה