בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    עשיתי בדיקה בערכת ביוץ ויצא לי חיובי ב 23.11 ביום אחרי ב 24 ביצעתי שוב ויצא לי שלילי.
    מה זה אומר?
    צריך היה לקיים יחסים ב 23 שזה יצא חיובי או ב 24 שיצא שלילי או גם וגם?
    והאם היום של הביוץ משתנה מחודש לחודש וצריך שוב לעשות בדיקה או שנשאר אותו דבר?
    תודהה על כל התמיכה פה!
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,
    זה אומר שבייצת ב24.11.
    עדיף לקיים יחסים גם וגם, אלו שני הימים הפוריים ביותר שלנו בחודש- יום לפני הביוץ ויום הביוץ עצמו.
    אני יודעת שיש הממליצים על יום כן יום לא ואני גם נוטה להשקפה הזו, אבל בשני הימים האלו אני דואגת לכסות את שניהם
    יום הביוץ עשוי להשתנות מחודש לחודש. אצלי למשל הוא מופיע בין היום ה13 ליום ה16 למחזור.
    מה שכן, הימים בין הביוץ למחזור שאחריו (שכולנו מייחלות שלא יגיע) הם קבועים. למשל, אם את יודעת שאת מקבלת מחזור 14 ימים אחרי שאת מבייצת, הרי שיש לך כלי מדויק לחשב מתי את אמורה (לא) לקבל.
    לסיכום- הימים בין המחזור לביוץ לא תמיד קבועים ויכולים להשתנות בכמה ימים בודדים לכאן או לכאן, כשיש גורמים שונים שמשפיעים על מועד הביוץ, כגון לחץ וכו', ואילו הימים בין הביוץ למחזור שלאחריו הם קבועים ולא נתונים להשפעות חיצוניות.
  • תודה רבה ערת לי מאוד!!
    נקווה שהחודש לא יגיע..חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה