התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אז ככה, הרופא היום התקשר ואמר שהוועדה דחתה את הבקשה לivf
    הם רוצים עוד 2 הזרעות עם הורמונים ורק אחרי
    אני לא יודעת אם אני רוצה לבזבז עוד חודשיים של הזרעה
    רציתי לדעת במידה ואני הולכת לרופא פרטי במימון הקופה ומתחילה ivf
    האם התרופות של הטיפולים יותר זולות? או רק שיש אישור של הועדה?

האם יש בנות שקיבלו דחייה מהועדה ועשו באופן פרטי או שחיכיתן את כל 3 ההזרעות לפני שהגשתן בקשה לועדה?
13 תגובות
עמוד 1
  • היי.... אני לקראת הזרעה שנייה עם הורמונים. הייתה אחת בלי הורמונים ושניים עם.. לפי מה שהבנתי מהרופא שלי שאין מה להגיד בקשה עד שלא עושים 3 הזרעות כי הועדה לא מאשרת.. גם אנחנו נגיש בקשה עכשיו למידה ולא יצליח
  • היי
    נדיר שמאשרים לפני שעושים לפחות 3-5 הזרעות עם הורמונים
    אני עשיתי 5 הזרעות ואחרי כן אישרו לי.
    גם אני חשבתי שרופא פרטי יוכל להזיז עניינים מהר אבל זה לא כך, הם בעצמם כפופים להנחיות
    והגעתי לרופא פרטי אחרי הזרעה אחת או שתיים והוא אמר שאצטרך לעשות עוד כמה הזרעות כי אחרת לא יאשרו.
    הוא גם אמר שבלי אישור הועדה אז העלות של המכון שעושים שם את השאיבה והבדיקות תעלה המון המון כסף... ועם אישור ההשתתפות היא 100 שח. בנוסף הזריקות בלי אישור יעלו 4000 לעומת 600 שח.
    בדיעבד זה היה נכון לחכות עד שיאשרו.
    בהצלחה
  • היי בנות
    תודה על העצות
    אני עשיתי שתי הזרעות על בסיס טבעי ואחת עם הורמונים
    הועדה אמרה שצריך עוד שתי הזרעות עם הורמונים
    בקיצור נחכה, נעשה את שתי ההזרעות, אולי יעזור ולא נצטרך הפריה

הבעיה שבחודש שלקחתי הורמונים עם תמיכה, הגוף שלי השתגע ורק בזכות בדיקות דם גיליתי שאני לפני ביוץ בלי מחזור, ועשינו טבעי בלי הזרעה ובלי הורמונים, רק קיום יחסים
    וגם זה היה שלושה וחצי שבועות אחרי הפסקת התמיכה
    אז כרגע אני מחכה לראות אם יהיה הריון או לא, שבוע הבא נדע
    ובמידה ולא נתחיל טיפול חדש
  • היי מיקי,
    כשעשית עם הורמונים לא עשו לך מעקב אולטרסאונד ?

ואגב, אישור להפריות - אין כאן חוקים זה מאוד אינדיבידואלי. תלוי במיקרה, בגיל, בבן זוגך..
    לי אישרו הפריה אחריי הזרעה אחת..... כניראה שהם מאמינים שבמקרה שלכם תעזור דחיפה קטנה של הורמונים...

תנסי עם הורמונים ומעקב וזה יצליח!! מחזיקה לך מיליון אצבעות להזרעות מנצחןת..

ליטלילי

• היי מיקי,
    כשעשית עם הורמונים לא עשו לך מעקב אולטרסאונד ?

ואגב, אישור להפריות - אין כאן חוקים זה מאוד אינדיבידואלי. תלוי במיקרה, בגיל, בבן זוגך..
    לי אישרו הפריה אחריי הזרעה אחת..... כניראה שהם מאמינים שבמקרה שלכם תעזור דחיפה קטנה של הורמונים...

תנסי עם הורמונים ומעקב וזה יצליח!! מחזיקה לך מיליון אצבעות להזרעות מנצחןת..

ליטלילי

• הי מייקי, תקשיבי אני אגיד משהו שמנוגד כאן לדעת הרוב ולמגמה הרגשית כאן... הזרעות זה טוב. במידה מסוימת זה עדיף. להפריות יש סיכויי הצלחה גבוהים יותר רבל גם מספר ההריונות שלא מצליחים והסיכונים גבוהים יותר. לך לעובר וכו. יש השלכות נוספות שבודקים ולא ניכנס אליהם. והרעיון שאני מנסה להעביר זה לפתח סבלנות להזרעות. זו הדרך הכי קרובה לטבעי. וזה חשוב. שתי הזרעות זה כלוםםם.. באמת. אני נכנסתי להריון פעם קודמת בחמישית. וזה שווה עוד חודש חודשיים המתנה. כשאין ברירה אין ברירה אבל יש עוד הרבה דברים שלא ניסיתם. באהבה... באמת.
    בהצלחה יקירתי
  • אם יש בעיה של תנועתיות של הזרע, הרופא בפורום רשם לי שלא יעזרו במקרה שלנו הזרעות ולכן עשיתי את המינימום שמבקשים. כל מקרה הוא ספציפי כמובן. ויש מקרים כמו שרשמה קרן אור שהצליחה בהזרעה. הייתי פעילה בפורום הזה כשהייתי בטיפולים מלפני שנתיים בערך ואני מסתכלת בו גם כיום ויכולה להגיד שמעטות מאוד מאוד הבנות שרשמו שנקלטו מהזרעה. תלוי במצב הזרע ובמצב האישה.
    הפריה זה לא נורא וגם בהפריה מזריקים זריקות בערך לאותם מספר ימים, ההבדל היחיד זה שהשאיבה בהרדמה של 15 דקות.
    אני עשיתי את זה ותודה לאל נקלטתי. אם היו מאפשרים הפריה אחרי 3 הזרעות על בסיס טיבעי זה היה עדיף לדעתי. אבל אי אפשר לשנות את הכללים של קופות החולים שמונע מהיבט כלכלי בלבד.
    בהצלחה !
  • היי בנות
    עשיתי מעקב זקיקים ובדיקות דם עם ההורמונים אבל משום מה הגוף שלי השתגע מההורמונים
    היו לי שני זקיקים
    האמת אני די מפחדת מהפריה אבל גם הרופא שלי אמר שהסיכוי גבוה יותר עם הפריה במקרה שלי, אבל הועדה לא מאשרת
    היא לא חושבת שהמצב קשה
    הרופא בתל השומר אמר שהוא עובד ברמז רחובות והרבה נכנסו להריון עם הזרעות
    גם שם רוצים לעשות הזרעה אחת נוספת עם הורמונים ולראות איך הגוף מגיב ורק אז הפריה

אנחנו גם מוגדרים לא מוסברים וגם יש לי אנדומטריומה בשחלה השמאלית שהרופאים אמרו שלא מפריעה לכניסה להריון
    בקיצור אני בינתיים מחכה לראות מה יהיה עם הביוץ שהיה טבעי ואם לא נעשה סבב נוסף של הזרעה עם הורמונים

• שכחתי להגיד המון תודה על העצות והעידוד
    זה מאוד עוזר לי
    התמיכה שלכן בנוסף לתמיכה של בעלי עוזרת המון ונותנת המון
  • בהצלחה!
  • תודה
  • היי בנות
    קיבלתי את התוצאות של הפרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ טבעי ללא הורמונים וללא תמיכה
    יצא 57.7
    זה נחשב טוב?
  • היי בנות
    קיבלתי את התוצאות של הפרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ טבעי ללא הורמונים וללא תמיכה
    יצא 57.7