חוסר תיאבון או פחד להשמין ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן האחרון אני מסתפקת בפחות ארוחות...הולכת לישון בלי ארוחת ערב או מוותרת על הצהריים.
    ממה זה נובע לדעתכן מהפחד להשמין עוד ועוד לקראת הסוף או פחות חוסר חשק לאכול ?(יש לציין שלא סבלתי כל ההריון מחוסר תיאבון תמיד אכלתי בלי בעיות)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • לי התחיל משלב מסוים עומס על הקיבה והסרעפת וממש ירד לי התאבון... אולי גם אצלך?

• האמת שאני לא יודעת... אני טחנתי!!!
    את מרגישה תחושת שובע?
    או רעבה אבל לא מתחשק?

אני חושבת שלמרות הכל
    חבל לוותר על ארוחות ואבות מזון
    זה די הכרחי עבורכם...
    נסי לאכול אוכל מזין אפילו במנות קטנות.

• נשמע לי מוזר שיש פיתאום חוסר תיאבון...
    לדעתי את מפחדת להשמין
    תשתדלי לאכול דברים טובים ומזינים וכך לא תחששי להשמין.
    ארוחות במנות קטנות לאורך כל היום

אני בכלל לא מבינה אין את יכולה לוותר על ארוחה - אני עוד לא קמתי מהמיטה וכבר בא לי לאכול! אני אוכלת קערת קורנפלקס ללא סוכר ותוספות שיהיה כמה שפחות משמין ואז מתחילה את היום
  • נראה לי חוסר חשק לקום להכין אוכל..
    אבל זה בטח יעבור יום יומיים ואחזור לאכול כמו שצריך

• נראה לי חוסר חשק לקום להכין אוכל..
    אבל זה בטח יעבור יום יומיים ואחזור לאכול כמו שצריך

• אני לא יודעת איזה סוגי מאכלים את אוהבת
    אבל אני תמיד דאגתי לאספקת אוכל
    במיוחד כזה שקל להכנה.
    אבל בריא.

ואפשר לבקש גם מהבעל

• חחח... לי זה נראה פחד להשמין... אני לא רואה איך הולך לי התאבון.. אני רק טוחנת כל היום...

• ארוחות קטנות זה לא רע מה שחשוב שיהיה שם כל מה שצריך.פירות ירקות דגנים מלאים אגוזים טחינה וכו.
    אומרים שלקראת תשיעי התאבון יורד כי האוכל מעמיס על הקיבה אבל אני לא הרגשתי את זה בהיריון הקודם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה