הבת שלי לא רוצה לאכול או לשתות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,מה שלומכן? אשמח לעזרהה!!! הנסיכה כבר 4 ימים בבית כי יש לה שיעול חזק הינו אצל רופא שאמר מי מלח ואינהלציה ..אחרי יומיים השיעול התחזק לא הצלחתי לישון לילה שלם היה נשמע כאילו היא נחנקת כל רגע..אתמול חזרנו לרופא ולהפתעתנו ״דלקת בסימפונות (מה שזה לא יהיה) נעלם לה כמעט הקול היא בוכה רק עם דמעות לא צוחקת ממש צרודה..ובנוסף ברונכיטיס חדה..אנטיביוטיקה ...טרבולין,ובודיקורט באינהלציה..חגיגה ממש.בנוסף היא היום בדיוק בת שבעה חודשים והשבוע ממש יוצאות לה שינים למטה שלוש ברצף!!! הזוי משהו..בכל מקרה ביומים האחרונים זה ממש להלחם איתה היא לא מסוגלת לראות את הבקבוק מתנגדת צורחת מה לא..וכשאוכלת ירקות או פירות בקושי 5-6 ביסים.היום כל היום היא אכלה אולי 30 סיסי מטרנה ..בקבוק קטן של תה וקצת פירות ממש 3 ביסים.הבנתי שהאוכל לא חשוב כרגע ושאולי חוסר התיאבון נובע מהמחלה או מהשיניים ..השאלה מה לעשות??היא בקושי שותה גם אני מיואשת כבר התחלתי להזריק לה מים לפה מתוך שינה אני מפחדת שהיא תתייבש או שיקרה משהו מתוך שינה ולא ארגיש .בבקשה אם מישהי חוותה את זה או דומה לזה..תנו לי עצות.בנוסך לפני חודש בדיוק שקלה 8600 ואתמול נשקלה 8300 לא רק שלא עלתה !! היא ירדה ..זה יכול להיות קשור לזה שעכשיו היא אוכלת אוכל ביתי ופחות מטרנה? וגם התחילה לזחול ממש במהירות על 4?זה שייך ? תודה רבה לכל מי שקראה והגיבה .
2 תגובות
עמוד 1
  • מאמי
    לנשום עמוק!
    להוריד לחץ!
    ככה, זה טבעי ונורמלי לחלוטין
    שלילדה אין תיאבון והיא ירדה במשקל.
    היא לא אוכלת, היא לא מרגישה טוב, זה ברור.
    בנוסף היא זוחלת וזה סימן שהיא ערנית ומתפתחת והכל בסדר.
    מותר לנו לא להרגיש טוב לפעמים.

בינתיים עד שתחזור לעצמה
    מאד ממליצה לתת מינרלי בהמלצת הרופא
    סירופ לתינוקות שמחזירים מינרלים במקרה של חוסר תיאבון
    בנוסף לתת במזרק מים כל רבע שעה עם צריך
    לעקוב אחרי טיטולים ספוגים
    ולתת לזמן לעשות את שלו... לאט לאט היא תחזור לאכול.
    להציע ללא הפסקה, אפילו חלבה זה נהדר
    חטיפים בריאים, פירות חתוכים ורכים, מטרנה
    להציע בלי להכריח.

תעדכנייי
    תרגישו טוב

• כשאנחנו חולים מערכת העיכול "משותקת" הגוף מתעסק ב-להילחם במחלה ולא רוצה להתעסק בעיכול. זה לא מקרי שכשחולים אין תאבון וזה נורמלי לחלוטין.
    לא מומלץ להעמיס ארוחות כשחולים. תנסי לתת לה מרקים,פירות, מיצים סחוטים ולא צריך יותר מזה.גם אם תרד קצת במשקל היא תעלה את זה כשתבריא.
    החלמה מהירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה