היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב :) עשיתי הרגע בדיקת הריון של מקלון הזהב ... יצא פס חזק מאוד מאוד ופס בהיר בהיר בהיר אבל שניתן לראות . אי אפשר לעלות תמונות לפורום ?? מה אתן אומרות יש הריון ?? או לחכות עוד יומיים ??
14 תגובות
עמוד 1
נשמע מאוד מאוד חיובי!!!!!!!! כמו שנוהגים לומר פה- פס זה פס!!!!! אם את רוצה להיות בטוחה לכי תעשי בדיקת דם!!!!!
בשעה טובה! מחזיקה אצבעות לבטא מהממת !!!
??? ??? ???? ?? ?????!!! ???? ????!!
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
הלוואי ואתן צודקות .. אני אעשה מחר בבוקר שוב בדיקה בשביל להיות בטוחה ושבוע הבא אני ארבע תור לבדיקת דם !! אני מפחדת שאולי הבדיקה טועה - נהיה חיוביים בינתיים :)
הבדיקה נכנונה במקרה של חיובי ב 99,9% במקרה של שלילי יש מצב שהיא טועה... אז תחשבי חיובי :)) תעדכני אותנו מחזיקה אצבעות
פס זה פס!!
שיהיה בשעה טובה!!
תעשי בדיקת דם- בטא.
פס זה פס!!! מזל טובבבבבבבב
מחר בטא. ותעדכני....
ליטלילי
תודה על האיחולים .. מרגישה שזה קצת מוקדם לחגיגות מחר על הבוקר אעשה בדיקה נוספת , במידה והבדיקה תצא חיובית בולטת אלך בערב לרופא ! אנחנו קצת באופוריה
מזל טובבבבב איזה כיףףףף
מעדכנת שעשיתי עוד בדיקת הריון ביתית הפס מתחיל להתחזק קבעתי תור לרופא ביום ראשון על הבוקר !! שיהיו בשורות טובות לכולן :)
איזה יופי!!! בהצלחה!
אם יש לי כאבי בטן כמו מחזור זה בסדר ?
כל עוד אין דימומים לדעתי זה בסדר (:
ליטלילי
כן, גם לי בשלב האיחור היו כאבים כמו מחזור למרות ההריון.