שבוע 37... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קשה לי להפנים שהגענו עד הלום...
    בכל האתרים מלחיצים ואומרים שמהיום ניתן ללדת בכל יום, שהפקק הרירי יכול לצאת בכל רגע...
    אני לא מוכנה עדין! אבל רוצה להיות אחרי...
7 תגובות
עמוד 1
  • זהו עוד קצת וההפתעה מגיעה...
    אל תפחדי השם איתך!
    מחכה לשמוע ממך בשורות טובות
  • אני בעקבותייייך!!!

• לידה ראשונה? היא קצת לוקחת זמן...
    אל תדאגי כשזה יגיע את תיהיי ככ מוכנה נפשית , נפלאות הגוף...
    את מוכנה? ארגנת תיק לביה"ח?...
    שתיהיה המתנה נעימה וכמובן לידה קלה וידייים מלאות!!!
  • הכנתי תיק לבית החולים: מעט בגדים, כלי רחצה, וכל מה שנראה לי רלוונטי מהרשימות מהאתרים השונים.
    אפילו התחלתי להכין את התיק לבייבי כשאוציא אותה: הרתחתי שני מוצצים ובקבוק... קצת חיתולים, בגדים ליציאה
    זה רק גרם לי להלחץ יותר!

המבחנים מתחילים לקראת סוף ינואר ואין לי מושג איך אני הולכת לסיים את הסמסטר הזה! לפרוש מראש ולהתחיל מחדש בסמסטר הבא? (מרץ) או לנסות בכל זאת ולהשלים רק את מה שלא אצליח בו?

• שתבוא כבר! כול מה שיכול לזרז אותה אני עושה, הליכות, מדרגות, ניקיונות בבית, עיסוי פטמות, נשאר רק סקס.
    מוכנה ב100% שתבוא גם היום אם היא רוצה אמן אמן אמן
  • ניקיונות כל יום שישי, מדרגות אצל ההורים בבית כי אין ברירה אחרת והליכה עם בעלי בקניון... סקס הוא לא מוכן! חחח
    אני מתה כבר שהיא תצא

מבחינת הלימודים - החלטתי לנסות ולהתמיד בשבועיים וחצי הנותרים בעיקר בבחינה החיצונית והעיקרית שלי.
    במשרד (של המכללה) כבר מעודכנים בנושא ואמרו שאוכל להמשיך ללמוד בסמסטר הבא ללא תוספת תשלום (זה היה אמור להיות הסמסטר האחרון שלי)

יאללה איך בא לי כבר שהיא תצא!
    הבטן ירדה, אני מרגישה כאילו היא מחטטת לי למטה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה