השתפכות קלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום רשמית הרגשתי והחלטתי שאת הטרימסטר השלישי אני הכי אוהבת.
    ושלא תטעו יקרות, יש לי את כל הסימפטומים: צרבות, בחילות, קושי לנשום בשכיבה, כאבי גב, שינה מגעילה ועוד ועוד
    אבל יחד עם כל זה אני ממש מרגישה מבורכת. כל פעם שאני יוצאת החוצה אני זוכה להרבה ברכות מאנשים זרים (מזל טוב, ידיים מלאות, לידה קלה וכדומה) וכול פעם אני מתרגשת מזה מחדש.
    כמעט כל ההיריון בכיתי שקשה לי פיזית ורגשית, ושהיריון זה לא בשבילי. במיוחד בעקבות זה שאני בשמירת היריון משבוע 17, הייתי במיון למעלה מ10 פעמים בגלל צירים מוקדמים וכול פעם חשבתי שהסיוט הנורא עומד להתגשם, עליתי מלא במשקל ומה לא.
    אבל סופסוף אני יכולה להגיד שאני נהנית להיות בהיריון ואני אוהבת את זה, וזה הכי בשבילי.
    תודה לכול האנשים שגרמו לי להבין כמה אני מבורכת!!!
    מחכה לחבק את הנסיכה שלי בקרוב מאוד
5 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף לגור בישראל אה?
    הישראלים לא חוסכים מחמאות וברכות (לטוב או לרע

• אוטוטו תהני מהתוצר המדהים שיצא לך !

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • התרגשתי לקרוא!
    שמחה לשמוע שסוף סוף את רווה קצת נחת מההיריון.
    המשך קל ותקין
  • אושר גדוללללל
    בקרוב מאוד תזכי באושר ובאהבה שלא ניתן להסביר במילים ....
    לידה קלה אביבית
  • שמחתי לקרוא
    מדהים איך הריון משפיע על כל אישה בצורה אחרת לחלוטין וכמה הכל שונה
    הברכות זה נפלא
    ואני מאחלת לך המשך תקין ומלא אושר והכי חשוב לידה קלה ומהירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה