מרגישה צורך לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבתי כאן בעבר לגבי הרצון להיכנס שוב להריון לאחר הפסקת ההריון המאוחרת. לשמחתי נקלטתי וההריון עד כה תקין. אני בשבוע 17. עד עכשיו ההריון עבר בסדר, כל הבדיקות טובות, ההרגשה הכללית טובה וגם הנפשית. בעוד חודש אני צריכה לעבור את סקירה המאוחרת-מורחבת - אציין שזו הבדיקה שגילתה מום בעובר בהריון הקודם והראשון ובעקבות כך עברתי הפסקת הריון טראומטית. , ועכשיו צצים הפחדים והחששות, אני לא יודעת איך אעבור את החודש הזה, אני כל הזמן מציצה ביומן, סופרת ימים, ובעיקר בפנים בפנים אני מפחדת לעבור שוב את הטראומה.
    השבוע מרוב חששות, הלכתי לרופא נשים פעמיים, כי התחילו לי כאבי בטו , ודימום נורמלי לאחר הבדיקה ואני בלחץ!
    עכשיו החלטתי להעסיק את עצמי כמה שיותר כדי שלא לחשוב על הבדיקה.
    במקווה שהסיוט יעבור כבר. ואולי אתחיל להנות קצת מההריון .

קצת סבלנות אמר הצב לצבי, לך לאט לאט, ובסוף גם אתה תמצא את הנחלה... והכי חשוב שתהיה עוד תקווה.
3 תגובות
עמוד 1
  • כל הריון הוא מפני עצמו... הגוף דוחה למרבה מזלינו הריון לא תקין
    אל תחששי תחשבי מחשבות חיוביות והכל יהיה בסדר
    אל תתעסקי בזה מה שהיה , היה
    אני רגע לפני לידה ואני לא חושבת על מה יהיה בזמן הלידה אני פשוט יזרום
    עוד קצת ותעברי את הבדיקה ושנשמע ממך רק בשורות טובות! אמן!
    הכל יהיה בסדר... תעדכני אותנו :)
    פה בשבילך תמיד
  • מסכימה עם לולי

• החששות טבעיים. ב"ה עד כה הכל תקין אצליך ושימשיך כך!!
    כמו שנאמר כאן, כל היריון בפני עצמו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה