כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    גילתי השבוע שאני בהריון ממש בשלב מוקדם שבוע 4
    יש לי כאבי בטן באים והולכים כמו מחזור - מה זה אומר ??
    עזרו לי בבקשה אני מנסה להיות קשובה לגוף אבל זה מלחיץ אותי
11 תגובות
עמוד 1
  • כאב עמום כמו של מחזור זה בסדר. כל עוד הכאב עמום ונסבל.
    בהצלחה
  • יכול להיות שאת מרגישה את ההשתרשות.
    זה מרגיש באמת כמו כאב עמום של מחזור.
    כל עוד אין דימום וכאבים חזקים - לדעתי הכל בסדר.
    תקבעי לך תור לרופא נשים לשבוע 7-8 שתוכלי לשמוע דופק.
  • תודה רבה בנות :)
  • עד מתי כאבים האלו אמורים להמשך ??
    הם עמומים .. באים מידי פעם .
    לפעמים בצידי הגוף ולפעמים בבטן התחתונה ..
  • היי מתוקה, אני רק יכולה להגיד לך איך היה אצלי... כל השליש הראשון הכאבים האלה היו והרופא תמיד אמר לי שזה תקין מכיוון שהאגן מתרחב והרצועות מתרחבות ובכלל יש פעילות תוך רחמית. כמובן שאם זה מתגבר ובלתי נסבל תבדקי אבל בגדול זה נשמע לי נורמלי לגמרי :) אגב - אחר כך זה התחלף בכאבים אחרים שהתאימו לשליש שני וכו... חחחחח

• היי בנות !
    הבטן עדיין כואבת לי אבל היום הכאבים באים והולכים בתדירות יותר גבוהה משבוע שעבר .
    אני כרגע בשבוע 5 +3 ויש לי תור רק ביום רביעי בשבוע הבא ..
    האם אני צריכה לדאוג ??
  • כל עוד אלו כאבים נסבלים ועמומים זה בסדר
    ברגע שזה יהיה כאב חד ובלתי נסבל - זה הזמן לדאוג.
  • כאב חד אבל נסבל ?
  • שמעי מאמי, אם יש לך כל כך הרבה שאלות בנוגע לכאבים האלו, הכי פשוט שתרימי טלפון לשרות אחיות בקופ"ח והן ידעו לענות לך הכי טוב
    אנחנו רק בנות עם ניסיון, לא רופאות...
    לפי מה שאני יודעת, אם יש כאב בתחילת ההריון אז זה כאבים עמומים ואי נוחות - כמו מחזור.
    אם יש לך כאב חד - תתקשרי תתייעצי.
  • היי גם אני בהתחלה שבוע 6 וגם לי יש כאבים בבטן התחתונה כמו במחזור אבל בתדירות נמוכה....באים והולכים..
    לא נראה לי שיש סיבה לדאגה...
    אבל אם ממש כואב לך תקדימי את התור שתהיי רגועה יותר..
    תרגישי טוב ובהצלחה!
  • היי בנות ..
    מעדכנת ששלחו אותי לראות לרופא באופן דחוף ... למזלי הכל בסדר מדובר על התרחבות של כלי דם וזה גורם לי ללחץ וכאבים .. הדובדבן שבקצפת הוא שהוא הצליח לראות קצת דופק (שבוע חמישי +6) בכל זאת זה מוקדם ... בכל אופן שבוע הבא עוד תור אז נחכה עוד קצת :)
    שיהיו בשורות טובות !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה