הבעיטות והתזוזות כואבות לי...! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בשבוע 29 והבעיטות והתזוזות כואבות לי לא פעם..כאילו שוברים לי תעצמות וכאלה, עד כדי כך שהלילה האחרון לא ישנתי בכלל! ממש נאנקתי מכאבים..וזה קורה לי הרבה שאני קופצת מהבעיטות והתזוזות.
    האם זה נורמלי? מה אני יכולה לעשות שיעזור לי?
    תודה(: תבורכו..

ח.ר
4 תגובות
עמוד 1
  • היה לי גם ככה, בעיקר בערב או לפני השינה, נהגתי לאכול משהו קטן וזה מרגיע...אם לא תנסי ללכת קצת, לפני מה שהבנתי זה מרדים....ככה אני נוהגת לעשות...ולא לשכוח לא לאכול מתוק...זה מעיר אותם...
  • כואב לך בבטן מהבעיטות או שכואב לך בעצמות מהבעיטות?
    לא ממש הבנתי...
    שמעי, בכל מקרה של כאבים אני ממליצה בחום ללכת לשגע את הרופא ולא להשתגע לבד בבית
    לי בשבועות האחרונים כואב מהתזוזות שלה בבטן ולמטה, אבל זה כי אני אוטוטו יולדת וכבר אין לה מקום בפנים (חמסה חמסה חמסה)

אם נראה לך שזה משהו לא תקין - גשי לרופא.
  • אני מזה מבינה אותך, אצלי זה התחיל די מזמן, פשוט כאב פנימי, כאב בצלעות, לחץ על האיברים הפנימיים... אני ממליצה לך בערב להכנס למקלחת חמה, שימי לך שרפרף ותתקלחי בכיף בישיבה, זה פשוט מרגיע ומרפה את השרירים.. מקווה שיעזור

• אקח את עצתכן לחיבי ואנסה לקיים. האמת שלי זה קורה כל היום לקראת שינה זה השיא ואז קשה לי להירדם..אני שמה כרית.בין הרגליים אבל לא ממש עוזר..אני חושבת על השעות האלה שהיא תהיה ערה בחוץ..וואי וואי..חחחח..בהרגשה שלי זה לא משו שרופא יכול לעזור אבל אולי זה בא מהמקום שאני לא מחבבת רופאים..נחשוב על זה קצת..תודה שוב! תבורכו..

ח.ר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה