היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למישהי יש רעיונות למשחקים במסיבת רווקות ...כמו חבילה עוברת וכאלה..
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
13 תגובות
עמוד 1
האמת שאין לי רעיונות מסיבת הרווקות שלי הייתה נפילה אחת גדולה. זו שחשבתי שהיא ה-חברה שלי לא תכננה כלום והיה ממש עלוב.... הדבר היחידי שהציל את הערב היה משחקי שתיה - שאלתי שאלה על עצמי ומי שלא ידעה את התשובה שתתה כוסית....
ומה עכשיו עם החברה הזו ? מעניין..
היא לא חברה נמחקה מכל מקום אפשרי... היא ממש עשתה לי טראומה ולא הייתי מסוגלת ללכת למסיבות רווקות של חברות מרוב הבושה והקנאה... אני זוכרת שלמחרת בכיתי לבעלי על עוגמת הנפש שהייתה לי. כל החברות האחרות שהיו שם אמרו לבעלי שלא היה תכנון בשיט וחבל שנתתי לה לארגן את הכלום שהיא ארגנה...
הייתי נוהגת בדיוק אותו דבר
מעבר לחבילה עוברת שזה נחמד ומצחיק אפשר לחבר שאלות על הבעל ולצלם אותו עונה את התשובות אם היא טועה היא שותה כוסית שאלות כמו - צבע אהוב , גלידה .. או אפילו שאלות מביכות :) בהצלחה
שכל משתתפת תרשום פתק עם החווית סקס הכי מטורפת שהיתה לה, או את החוויה שהכי זכורה לה. שמים את הפתקים בצנצנת/כובע או וואטאבר וכל אחת מוציאה פתק של מישהי אחרת, מקריאים בקול ומנסים לנחש למי שייך הפתק וכמובן שמספרים על החוויה. עשינו את זה במסיבת רווקות של חברה ובכינו מצחוק!! כמו שאמרו, לראיין את החתן על דברים האהובים עליו ואם הכלה טועה בתשובות אז היא שותה. שכל חברה תביא מתנה קטנה לכלה שמסמלת חוויה שמקשרת אותה לכלה, והכלה מנחשת של מי המתנה, אם היא טועה...היא שותה. קריוקי. יש לי עוד כמה הברקות אני רק צריכה להיזכר.
נכנסתי כדי לכתוב את מה שליהוש כתבה מצלמים את הבן זוג עונה על שאלות ואז שואלים במסיבה את הכלה את אותן השאלות וזה סופר מצחיק
אצלי היה חבילה עוברת שהיתה מעולה והיה עוד משחק מגניב שארגנו כל אחת מהמשתתפות הביאה איתה למסיבה מתנה קטנה (עטופה): שרשרת, חוטיני, צעיף וכדומה שמו את כל המתנות בסל אחד כל אחת בתורה מוציאה מתנה אחת ואז יש לה שתי אפשרויות: להישאר עם המתנה שקיבלה או לקחת מתנה אחרת מאחת הבנות שכבר הוציאה מתנה והיא אהבה את המתנה של אותה הבחורה יותר מהמתנה שיצאה לה.... וככה מתחלפות וזה ממש מצחיק והיה מאוד מהנה וככה כל אחת מהמשתתפות חוזרת הביתה עם שי קטן מהמסיבה
יש לי מלא רעיונות לאחותי אורגנית מסיבה אביבית
יש לי מלא רעיונות לאחותי אורגנית מסיבה אביבית
אביבית סחתעין עליך את ממש סוג של אירית רחמים חחחחח הרגת אותי "כל מיני בולבולים" חחחיחחחחח
אביבית סחתעין עליך את ממש סוג של אירית רחמים חחחחח הרגת אותי "כל מיני בולבולים" חחחיחחחחח
פשש אביבית איזו השקעה...אבל את כל זה אשמור לחברה ממש ממש טובה . כל הכבוד
פשש אביבית איזו השקעה...אבל את כל זה אשמור לחברה ממש ממש טובה . כל הכבוד