לאחר החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אז עברתי את בשאיבה וגם את ההחזרה המתח הורג אבל מקווה לבשורות טובות. בנוסף יש לי שאלה האם מישהי קיבלה אחרי החזרה כדור אסטרופם 2 מג. קראתי את הדף המצורף ורשום שם משהו על נשים בנות 65 ובמידה שיש הריון להפסיק את הכדורים. האם זה בסדר הכדור? ואיך עוברים 12 יום בלי להשתגע?
    בשורות טובות לכולם ושבת שלום.

:)
6 תגובות
עמוד 1
  • היי

לא מכירה את הכדור...

בהצלחה רבה.. השבועיים האלה קשים אבל בסוף הם עוברים. תנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר

ליטלילי

• היי

לא מכירה את הכדור...

בהצלחה רבה.. השבועיים האלה קשים אבל בסוף הם עוברים. תנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר

ליטלילי

• היי אני קיבלתי אותו לאחר החזרה 200 מ"ג 3 פעמים ביום לתמיכה.את תרגישי קצת נפיחות ולעיתים רגישות בחזה לא מפסיקים אותו עד לבדיקה הבטא.
    בהצלחה
  • אני גם קיבלתי אחרי החזרה 2 ביום לא זוכרת בדיוק כמה , לא מפסיקים את כדור אפילו אם יש הריון אלא רופא אומר להפסיק , בהצלחה ובשורות טובות

/]
  • אני לקחתי אותו
    2 כדורים ביום .. וגם תמיכה וגינלית קיבלתי
    אחרי שקיבלתי תשובה חיוביות המשכתי עם התמיכה עד שבוע 12 כמעט ...

ואיך עוברים 12 יום בלי להשתגע ..
    אין תשובה לזה
    אני ניסיתי להתעסק בזה כמה שפחות
    הייתי המון מחוץ לבית יצאתי עם חברות הרבה עם בעלי
    ניסיתי להיתעסק בכול מיני דברים
    ואם הייתי מגיעה לבית מוקדם הייתי עולה לישון ב 21:00!!
  • תודה בנות....עזרתן מאוד :)
    וכוכן נהדרות פה.
    בהצלחה לכולן :)

:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה