היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתחרפנת!!! כבר איזה שבוע יש לי נזלת שלא עוברת, וזה מטריף אותי!... אני לא מסוגלת לישון עם אף סתום, לכן לפני שינה שמתי עד עכשיו אוטריוין, למרות שבגדול אסור (בקטן - הבנתי שאין בעיה אם זה לכמה ימים). מי מלח לא עוזרים.... עצות? ~~ענת~~
4 תגובות
עמוד 1
תרופות סבתא..מי מלח עוזרים אבל לא מיידית אז דווקא כן נהייתי ממליצה להמשיך איתם עוד כנה ימים.הם ידאגו שהנזלת לא תחזור.שמעתי שמיץ משורש סלרי מצויין לבלאגן הנזלת קונים ומגרדים בפומפייה דקה.מסננים ומטפטפים לאף..אינהלציה מנקה את כל הקנה נשימה.. החלמה מהירה
לי בהרין הרופא אמר שעד שבוע מותר, אבל בגדול זאת ההמלצה גם בלי הריון. אין משהו שאסור בהריון באוטריווין. אני זוכרת שהייתה תקופה שזה היה האינפוזיה שלי. לא יכולתי בלי האוטריווין! אני גם זוכרת שעברתי את השבוע באחד הפעמים. אבל האופציה השניה היא להחנק או לא לישון
תודה בננות... שירין, אני כ״כ שונאת את הריח של סלרי, שאין מצב... אבל תודה על כיוון המחשבה, אחפש עוד תרופות סבתא, בטוח יש. בדיוק הגעתי שבוע עם אוטריוין והמצפון אמר שמספיק... ניסיתי לנשום מעל מים רתחים, עם/בלי שמן אקליפטוס. נראה שבינתיים קצת עזר. נראה איך יהיה הלילה.
~~ענת~~
אהה ואגב, אני מטפטפת על הכרית של הילדים שמן אקליפטוס לימוני, 2 טיפות בכל צד. לעצמי אני מרשה יותר טיפות- תלוי בחומרת הצינון. תמיד יש הקלה!
ותשני כמובן על 2-3 כריות, באלכסון. גם זה מאווווווד עזר לי בימים קשים. לא היה מצב למאוזן