חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אני מנסה להתעלם מהפחד הזה או שאני אקרא לזה חרדה רצינית ביותר כבר מתחילת ההיריון. הקורס הכנה ללידה קצת מיתן את זה אבל היום הודות לחדשות ערוץ 2 זה עלה מחדש ובגדול.
    צעירה בת 27 מאושפזת במצב קשה עקב סיבוכי רעלת היריון.
    הפחד שלי הוא למות במהלך הלידה. אני רק רושמת את זה ואני כבר מוצפת בפחדים ודמעות. אני ממש לא רוצה להגיע ככה לחדש לידה. אני גם ממש מבואסת כי עשיתי עבודה עצמית מאוד יפה עד היום ואפילו בתחילת היום שוחחתי עם חברה ואמרתי לה שאני כבר לא מפחדת אלא נרגשת והכול יהיה מצויין. אבל הפחד חזר שוב, קשה לי לדבר על זה עם בעלי כי הוא ישר אומר לי זה לא יקרה ומפחד בכלל לדבר על דבר כזה. אמא שלי גם ישר משתיקה אותי ואומרת לי יהיה בסדר ולא יקרה לי כלום.
    אבל כמובן ששום דבר מזה לא באמת עוזר. אוף באסה שראיתי חדשות בכלל.

3 תגובות
עמוד 1
  • בכל פעם שאני רואה חדשות אני מבטיחה לעצמי שזו פעם אחרונה
    יש אנשים שלא טוב להם לראות דברים מסויימים.
    דמיון מודרך, זה מאד יעזור.
    מחשבה טובה מוחקת מחשבה רעה
    נשימות ומדיטציה
    להכניס לעצמך לראש שלידות מתקיימות מדי שעה
    הכל בסדר! קיצוני תמיד היה ותמיד יהיה
    תקראי סיפור לידה אופטימיים
    בעזרת ה' את תלדי בקלות ותחזרי בידיים מלאות

• שירה את בנאדם כל כך חיובי...כל הכבוד לך!

שירן גם אני מתה מפחד שמחה שלא ראיתי חדשות אבל בטח זה יצוץ לי איפשהו בכותרות בטינטרנט.
    גם לי יש פחד מטורף שיקרה לי משהו חס וחלילה ובעלי יצטרך לטפל בילד לבד....אבל זה לא יקרה נצא מהלידה בידיים מלאות ובריאות והכל יהיה בסדר...ננסה לשנןת סוויץ בראש ולחשוב חיובי...מה אני יגד שבקורס הכנה אני רק בוכה והוא לא תורם לי ?
    יהיה בסדר אנרגיות חיוביות ...לפעמים אני מרכישה שאני משקרת לעצמי אבל אין ברירה!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • כן אני מנסה חשיבה חיובית כל הזמן, תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה