אלוהים יקר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תן לכל אשה את הזכות להיות אמא ללא סבל ובתהליך הכי קצר שיש...!
    לסחוב הריון תשעה חודשים מלאים ובריאים ובסופם ללדת תינוק בריא ושלם ולצאת בידיים מלאות !!!!!

אמן !!!
    ))(בעקבות התוכנית של אמנון לוי על טיפולי פוריות)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • עצוב מאוד!

• אמן ואמן
    שאלוקים יברך כל אישה שחפצה לפרי בטן מהרה
    לידות תקינות והריונות בריאים

כמה צריך להעריך ולהודות

• אמןןןןן!!!

• אביבית
  • .אמן סלה!!!
  • גם בוטן היקר שלי פרי הפרייה
    היה קשה לי לראות את התוכנית
    ממש לקחו אותי אחורה ..
    איזה סבל הם צריכים לעבור - שלא יתואר!

כאב לי על הזוג הצעיר הזה שבישרו להם שזה שלילי ממש כאב לב..
  • בכיתי כל תוכנית , לא מזמן איבדתי עובר בשבוע 9 (הריון של הפריה ראשונה) , לפני 2 שנתיים היה לי עוד אובדן בשבוע 7 הריון טבעי , סליחה מכולן לא זה לא מקום , בחיים לא חשבתי שנגיע לטיפולים , אני באה ממשפחה מאד פוריה , בנות יקרות תעריכו את הריונות שלכן ,אפילו אם קשה אם בחילות , הקאות ושאר הפתעות , עדיף על כל זריקות , הזרעות ,כדורים , נרות , שאיבות . אל תכעסו עלי . אני מפחדת להמשיך קדימה עם כל סבל שעברתי בתקופה אחרונה. יש לי ילד מנשואי הראשונים , ואך עדיין הכאב מאד חזק ו מתסכל . אצלי בעבודה יש אמא אחת שנקלטנו באותו חודש ,היא טבעי ואני עקב הפריה , כל יום שאני רואה אותה הלב שלי נקרע , אני מאחלת לה מכל הלב הריון תקין וכייפי, אבל המחשבה לא עוזבת לרגע , מה קרה לעוברי ? למה לבו נעצר? סליחה מראש אם פגעתי במשהי.

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה