אתן רואות פנים אמיתיות?? עכשיו בערוץ 10 - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה עצוב... פתאום אני אומרת לעצמי אולי אני לא יחזור לקחת אמצעי מניעה אחרי הלידה אם רק היה לי מספיק כסף לממן 2 ילדים בהפרשים קטנים היום הכסף לצערי מנהל אותנו עצוב אבל זה ככה :(
6 תגובות
עמוד 1
ראיתי. הוא תיאר תמונה מאוד פסימית. אישה ששוקלת לפנות לטיפולים תתייאש מראש לאחר התכנית. באמת צריך להעריך את ההיריון ולהגיד תודה כל יום!!
בנות יקרות. הקלטתי את התוכנית, טרם ראיתי. תעריכו כל יום היכולת להיקלט באופן טבעי להריון, הטיפולים האלו גובים מאיתנו מחיר מאוד גבוה נפשית ופיזית!!! שנדע רק בשורות טובות ושנים פוריות!
אני ראיתי , לצערי נמצאת עמוק בזה וסך הכל בת 34,
היי פספסתי את התוכנית, אראה באינטרנט כשתועלה לאתר. אני חייבת לראות אם זו מציאות מעוותת לשם רייטינג כפי שעשתה אורלי וילנאי בזמנו.
הסרט של אורלי וגיא היה מאוד חזק לדעתי לצערי הנושא קרוב אלינו מכיוון שאחי ואשתו מנסים כבר למעלה מארבע שנים להיכנס להריון שני..... תודה לאל על אלו שנקלטות מהר ובעזרתו שיקלטו שאר הזוגות שחפצים בילדים
באמת עצוב עצוב עצוב... אני לא מאחלת את המסע ייסורים הזה לאף אחד ברוך השם את בייבי וקנין הבאתי דרך הטבע אך לצערנו זה לא מבטיח שבהריונות הבאים אני אהיה חסינה מפחידדדד מאוד...לא יודעת אם נפשית יכלתי להתמודד עם דבר כזה מה אגיד לכם בנות? תעריכו!!!! ברוך השם כל הריון זה נס בפניי עצמו. שיהיה שבוע טוב רפואה שלמה ופיריון לכל המייחלים... רק בשורות טובות!!!!!