טוב עכשיו כולי בפניקה! תעזרו :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האמת קצת הלחצתי בכותרת חח אבל אני באמת קצת בסרטים.. אני חדשה כאן.. מהיום וראיתי שהרבה מקבלות כאן ידע ועזרה ותמיכה... אני עכשיו בשבוע 14+5 והיום נראה לי עברתי על כמה חוקים בהריון :( קודם כל אכלתי סושי צמחוני.... לא במקום כלכך בטוח... וסתם מסקרנות גיליתי שזה לא מומלץ בכלל...עוד אתמול בלילה החזרתי את הסדין החשמלי למיטה והיתי איתו דולק קרוב ל3 שעות וגם לפנות בוקר הדלקתי אותו לעוד שעתיים בערך... וגם היום הדלקתי אותו קרוב ל4 שעות בעודי במיטה... לא עלה בדעתי שזה מסוכן... אך ורק מרוב סקרנות ודאגות לאחר מכן נכנסתי לאינטרנט לקבל קצת מידע וחשכו עיני.... מה עכשיו?? זה הריון ראשון.. הריון מתוכנן... וגם ככה כולי בדאגות.. ולחץ... :( סליחה שקצת חפרתי.. חייבת לפרוק
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך, :-)
    קודם כל ברוכה הבאה ובשעה טובה על ההריון
    מקווה שאת מרגישה טוב..
    תראי, אין "חוקים" בהריון,
    כל הדברים האלה הם בגדר המלצה להמנע מהם על מנת למנוע נזק.
    אם אכלת סושי (צמחוני או לא-לא מבינה בזה אני ממש לא אוכלת את המאכלים האלה), זה לא מחייב שנגרם נזק כנ"ל לגבי סדין ומקלחת במים חמים או אכילת נבטים ונקניק
    יש נשים שגם עישנו בהריון והכל היה תקין....(לא מעודדת!)
    המלצה פשוט להמנע כמה שאת יכולה מהדברים האלה....
    כדאי לנסות ליישם את זה למען בריאות העובר
    המשך קל ותקין

• וקנין אמרה נכון - הכל בגדר המלצות
    לא מומלץ לאכול סושי כי יש בפנים דג חי. סכנת סלמונלה. אכלת צמחוני? סבבה, אבל אף אחד לא מבטיח לך שהמשטח שהכינו עליו את הצמחוני הוא משטח שונה ואך אחד לא מבטיח לך שהשתמשו בסכין אחרת.
    אגב, אני שמעתי בכלל שהבעיה היא באצה - יש בה יותר מדי כספית או משהו כזה.
    לגבי סדין חשמלי אין לי מושג.
    שמי, אם עשית משהו חד פעמי (וגם זה מאי-ידיעה), לא אומר שההריון יפגע לך
    תקראי חומרים באתרים הרלוונטיים, קחי את ההמלצות שמתאימות לך ותמשיכי על פי זה.

שיהיה לך הריון בריא ותקין ותסיימי אותו בידיים מלאות!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה