בבקשה התייחסות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    אני בשבוע 21 כמעט מהרגעהראשונה אני חווה בעיות שינה גדולות בלילות....
    אני הולכת לישון בסביבות 22:00 ישנה 3 שעות רצופות וזהו....מתעוררת ומנסה להרדם- זה לא מצליח ... מתהפכת כשעתיים ובסוף נרדמת אך מתעוררת כל שעה סתם ככה... אני ממש מרגישה חוסר עונים.... ככה כל לילה . יוצא שכל לילה אני ישנה כ-5 שעות וגם הן לא רצופות... יש לציין שאני לא כל כך מרגישה עייפה (??).
    בערך זה 40 שבועות שאני לוקחת כדורי אלטרוקסין לטיפול בבלוטת התריס כל הזמן הזה הערכים של הורמון התריס בתווך הנורמה .
    האם לקשר את התופעה להריון או לכדורי אלטרוקסין????????????????
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת לגבי הכדור אני רק יכולה לציין ש 85% מההריון לא ישנתי טוב.
    מתעוררת כל 3-4 שעות, לא נוח לי בשום תנוחה ואני מדברת גם על החודשים הראשונים.
    הגוף משתנה בהריון ואולי בגלל זה לא נוח לך לישון
    ואולי את מלאה במחשבות וחששות לגבי ההריון וזה מה שמדיר שינה מעינייך.
  • אני גם סובלת מזה מאוד והרופאה שלי טוענת שזה קשור לחוסר בברזל ובאמת כשהברזל שלי גבוה אני ישנה יותר טוב.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אצלי אותה בעיה בדיוק אבל גם אני מטופלת באטרוקסין, אני לא חושבת שזה אטרוקסין אני חושבת שזה ההריון.
  • אני לוקחת יוטירקס (התחליף לאלטרוקסין) וגם לי היו בעיות שינה בשבועות שלך. אני חושבת שזה קשור להיריון ולראש שעסוק במחשבות. תנסי ספר או טלויזיה (או מה שמרגיע אותך) לפני השינה ותראי אם זה עוזר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה