בעיות שינה קשות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    אני בשבוע 21 כמעט מהרגעהראשונה אני חווה בעיות שינה גדולות בלילות....
    אני הולכת לישון בסביבות 22:00 ישנה 3 שעות רצופות וזהו....מתעוררת ומנסה להרדם- זה לא מצליח ... מתהפכת כשעתיים ובסוף נרדמת אך מתעוררת כל שעה סתם ככה... אני ממש מרגישה חוסר עונים.... ככה כל לילה . יוצא שכל לילה אני ישנה כ-5 שעות וגם הן לא רצופות... יש לציין שאני לא כל כך מרגישה עייפה (??).
    בערך זה 40 שבועות שאני לוקחת כדורי אלטרוקסין לטיפול בבלוטת התריס כל הזמן הזה הערכים של הורמון התריס בתווך הנורמה .
    האם לקשר את התופעה להריון או לכדורי אלטרוקסין????????????????הבנתי שאם אפסיק את האלטרוקסין יש סכנה לעובר??
    ללא האלטרוקסין התוצאה עומדת על 25.
    עם אלטרוקסיןכרגע TSH= 1.4.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני חושב שזה קשור לאלטרוקסין, אם כי אפשר לנסות להפסיק ולראות מה קורה (מהפסקה קצרה לא יקרה כלום) ו/או להחליף כדור לסוג אחר שיאזן לך את הבלוטה.
    לרוב בעיות השנה קורות זה בגלל ההריון. צריך לנקוט בכל מיני שיטות - לא לשתות קפה, לשמור על שק וחושך וכן הלאה. אם כל זה לא עוזר, אז אפשר לתת גם כדורי שנה (יש סוגים המותרים בהריון)

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה