אני בלחץ! אתמול במקלחת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקלחתי במים ממש חמים...
    ופתחתי את הזרם על הכי חזק ושמתי על הגב התחתון
    חברות מהעבודה אמרו לי עכשיו שזה מסוכן וגורם לצירים
    ממש הפחידו אותי
    אני מפחדת שזה יעשה לי משהו
    אתמול לא הפסקתי לבכות מרוב כאבי גב אני לא יודעת מה לעשות עם זה!
    תציעו לי דרכים להקל את הכאב... פליזז
8 תגובות
עמוד 1
  • אני דווקא שמעתי שזה כן עוזר ולא שמעתי שזה גורם לאיזה צירים או משהו.
    גם אני בהריון עשיתי את זה...הרבה זמן לפני שירדו המים מה שאומר שלא זה הביא ללידה :)

• מזה הרבה זמן?

• זה ממש לא גורם לצירים.
    זו אחת מהשיטות להרגעת כאבי צירים בלידה טיבעית...
    בקורס הכנה ללידה המיילדת אומרת מפורשות - אם אין לך צירים סדירים אל תגיעי לבית החולים, עדיף לך להשאר בבית ולעשות מקלחת חמה, מים חמים על הגב יקלו עלייך את הכאבים.
  • הרגעת אותי עכשיו... נבהלתי
    כי הבנתי שזה לא כל כך טוב לבצע מקלחות חמות
    אני עדיין רק בחודש שמיני

• עשיתי מקלחת מים חמים על הגב התחתון...אני עדיין בהיריון...שבוע 40ו 4 ימים...הכל זה סיפורי סבתא כמו שאסור להניח בקבוק מים חמים על הגב התחתון...התייעצתי עם אחות מיילדת שאמרה שאם זה מקל על כאבי הגב אז זה בסדר...
  • אסור להניח בקבוק מים חמים על הגב בהריון ?
    זה מה שאני עושה כל הזמן בשביל להקל על הכאבים...
    זה מוזר שלכל אחת אומרים משהו אחר...

מים חמים במידה כזו שלא גורמת לך כוויה זה דבר תקין ואין בזה שום דבר רע
    אני יודעת שאמבטיה חמה (האט-טאב או ג'קוזי) אסור בהריון, אבל לא אמבטיה חמימה שאת מכינה בבית.
  • אני כל הזמן מתקלחת עם מים חמים... לא נראה לי שיש סיבה לדאגה..
  • טוב אין לך מה לדאוג !
    מה שבעצם מפחדים שיקרה במקלחת חמה זה הזעה מוגזמת ואיבוד נוזלים (כמו התייבשות ) וצירים בעקבות זה .
    לא נראה לי שאת עושה סאונה אצלך במקלחת ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה