בוקר טוב...שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עדיין לא שינתי את השם משפחה ועדין לא כתוב בשום מקום שאנחנו נשואים
    )(לא התרגלתי עוד לשם משפחה שונה...;)

עד כמה זה יכול ליצור בעיה אחרי הלידה?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • את רושמת את שם האב בתעודת הלידה כולל ת.ז שלו, זו לא אמורה להיות בעיה מבחינת התינוק
    לדעתי הבעיה היא אחרת - למה את לא משנה בת.ז את שם המשפחה? רושמת שאת נשואה במשרד הפנים?
    קשה לך להפנים שאת נשואה?
    אם לא תשני לא תתרגלי בחיים...
  • לא רשום בשום מקום שאני נשואה..
    לא קשה לי להפנים טוב לי עם זה דוןקא
    סתם נראה לי תהליך מיותר כל עוד אין ילדים אין מה למהר לשנות...זו דעתי

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • עד כמה שאני יודעת לא אמורה ליהיות שום בעיה.
    יש לי בת דודה לא נשואה, עם ילד שני כבר , את פשוט רושמת את הת.ז של האבא
  • את חייבת לשנות.
    למה לצור בלבול אצל הילד ?!
    לא לעינין שלכל אחד יש שם שונה...
    סהכ אתם מ-ש-פ-ח-ה

• בטטה - ראיתי בYNET כתבה לפני חודש בנושא נשואים אזרחיים אבל לדעתי זה נכון לגבי כולם -יש תקנה חדשה שמי שלא מעדכן סטטוס במשרד הפנים אחרי נישואין יקבל קנס או אפילו עונש מאסר, אז רוצי לעדכן.
  • אנחנו עדכנו בהתלהבות איזה יומיים אחרי החתונה..... שינינו לנשואים בספח של משרד הפנים בארץ
    את שם המשפחה עוד לא שיניתי
    אני גם רק מוסיפה אותו
    ולילדים שלנו אני מתכננת שני שמות משפחה ב"ה
  • אני שיניתי לפני חודשיים ואני נשואה כבר שנה. אין קנס ואין שום דבר אם לא משנים את השם (יש הרבה ששומרות את השם) מה שכן את צריכה שבספח אצלך ואצל בעלך שאתם נשואים. את יכולה לחכות כבר אחרי הלידה וכשאת מוסיפה את הקטן/ה תוסיפי גם את זה.
    אני שיניתי כי בעלי נעלב ממני שעוד לא עשיתי את זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה