בהמשך לשאלתי לעניין הדימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,

בהמשך לשאלתי על דימום ( אני בשבע 6+ 4) , היה לי דימום קל הייתי במוקד של מכבי ורופא גניקולוג בדק אותי ועשה לי בדיקת אולטראסונד והבדיקה הדגימה ממצאים תקינים ( שק הריון + עובר+ דופק). כן נמסר לי כי הדימום הוא שכיח אצל נשים בהריון ולדעתו אין סיבה לדאגה.

לצערי, הדימום לא הפסיק ( למעשה עד היום), מדובר בדימום קל מאוד ולא בדימום מאסיבי שיכול להגיע פעם או פעמיים ביום בלבד כאשר במשך כל היום אין כלום.. אך עדיין

לבינתיים אין לי אפשרות להיבדק ע"י הגניקולוג שלי באופן מיידי שכן היומן שלו מפוצץ וקבעו לי רק לשבוע הבא.. לבינתיים איני יודעת מה לעשות- לפנות שוב למוקד? האם זה סובל דיחוי?

אודה לתשובתך

שרליני
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, זה סובל דיחוי
    אפשר לשקול טיפול בפרוגסטרון בינתיים

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה