-
טוב אצלנו זה אחרי המקווה ואין מצב להטהר לפני 5 שבועות מהלידה .....
בגדול אומרים הרופאים אחרי בדיקת רופא לראות שהכול תקין....
-
אחרי שבועיים
-
צוצית את נמרה אמיתית תאמיני ליי חחחח
אמרו לי שיש דימום איזה 6 שבועות.. איך זה?
-
נראה לי רק אחרי חודשיים
-
6 שבועות .היה לי תפר קטן (משהו יותר אסטטי ) שהציק לי בפעם הראשונה ,אבל עם הזמן עבר .
-
אחרי המקוה, בערך 7 שבועות לאחר הלידה.
התחלנו לאט לאט, הנרתיק היה רגיש, והיה קשה ליהנות.
אחרי עוד כמה שבועות חזרנו לפעילות מלאה, וגם האורגזמות שנעלמו כל ההריון!! חזרו באורח פלא.
-
אז גם אני שומרת נידה.
אחרי הלידה לא יכולתי לחשוב על זה אפילו ולמרות שלא היו לי תפרים.
מרגע שהפסיק הדימום ועד שהלכתי למקווה לקח איזה חודש (מחזור לא קיבלתי כי הנקתי), היה לי קשה כל הפרוצדורה של ללכת למקווה ודחיתי כל הזמן.. ולא חשבתי על בעלי המקסים שלא הלחיץ וחיכה בסבלנות..
-
נילי ינעל דינקק :-)
האמת רציתי לשאול את זה גםם
לצערי עם כמות התפרים שלי נראה לי שזה לעולם לא יקרה:-(
אוףףף אני כ"כ מתגעגעת לבעלי...גם ככה כל ההריון הוא נמנע כי פחד למעוך את הקטנה
-
ברגע שהתפרים התרפו, נראה לי משהו כמו חודש
-
תזכירו לי מה זה סקס...............
יום נעים לכולם
-
ב"ה
עדיין לא
[URL=http://www.lovetextlive.com]
-
אני לא רציתי לקחת גלולות... והנקתי חודשיים.... לכן חזרנו לפעילות בערך אחרי 3 וחצי חודשים....
-
לולי חחחחח חולה עלייך!
יש נשים שמדממות 6 שבועות ויש שפחות.. בעיקרון דימום שאחרי לידה נמשך 2-4 שבועות ואחרי שהוא נגמר, מגיע המחזור ינעל אביו ובגלל זה אומרים שלביקורת רופא צריך להגיע אחרי שהדימום נפסק והמחזור הגיע (במידה ואת לא מניקה.. כי אם את מניקה, המחזור יכול גם לא להגיע בכלל)..
הקיצר, בעלי מסתובב לי ערום בבית ואני אשב אדישה?? אין מצב!
האמת היא שבלידות הקודמול לקח לי 3 חודשים לחזור לפעילות.. ככה שאחרי כל לידה זה שונה
-
אני מתכוונת להניק בעזרת השם אם הכל ילך כמו שצריך...
ומקווה שהדימומים לא ימשכו יותר מידי זמן
גם ככה יש לו שריטה והוא מפחד לגעת בי אז אני מחכה שהכל יגמר
אני קושרת אותו למיטה מבצעת בו את זממי.. חחחחחח
כל יום כל היום חחחחחחחחחחחחחח
-
אצלי זה היה 4 שבועות ויומיים אח"כ קיבלתי מחזור ואחריו הופיע עוד דימום
זה הסתכם ב3 חודשים מתסכלים עד שראיתי את המקווה
היה קשה בעיקר כשאפילו חיבוק תומך אי אפשר לקבל ממנו בזמנים כאלה קשים
-
סתם שאלה שמעסיקה אותי ,אני מאוד אוהבת את הדת היהודית ,אבל לדעתי חייבים לעשות הפרדהבין נידה של וסת ,שאז אני דווקא בעד לשמור נגיעה ,זה עושה רק טוב לזוגיות וליחסים ,נותן לגבר ולאישה להתגעגע ,אך בזמן הלידה הדימום הוא אחר ,וגם אחרי הלידה ...אישה כל כך צריכה את הבעל ואת התמיכה שלו כולל תמיכה גופנית,חיבוק במקרים מסויימים יכול לשנות הרבה . לדעתי הרבנים עשו כאן טעות .
-
נכון. אחרי לידה צריך הרבה את הבעל אם בתמיכה ואם בעזרה ואם בסתם חיבוקי אבל הדם שיוצא לנו מהמחזור (דם מהרחם) או אותו דם שיוצא אחרי לידה (מהרחם) ולכןהאין אפשרות להתיר אותו...אםהיה אפשר היו מתיריפ גם דם של ווסת.,.
-
נכון. אחרי לידה צריך הרבה את הבעל אם בתמיכה ואם בעזרה ואם בסתם חיבוקי אבל הדם שיוצא לנו מהמחזור (דם מהרחם) או אותו דם שיוצא אחרי לידה (מהרחם) ולכןהאין אפשרות להתיר אותו...אםהיה אפשר היו מתיריפ גם דם של ווסת.,.
-
מאיה זה היה קשה להחריד... אני חושבת שצריך לקחת בחשבון את הזמן בו נכתבו ההלכות האלו- בתוך חיים שבטיים, כשאשה אחרי הלידה הייתה מוקפת בנשות המשפחה שתמכו ועזרו, והריחוק הזה בא אולי להגן עליה מדרישות של הבעל לקיים יחסים עד להחלמתה..
-
כמה שזה מביך, עוד לא חזרנו!!!!
כשנפסק הדימום עשינו פעם אחת וזה מאוד כאב לי בגלל הצלקות
של התפרים ובעלי ממש לא התלהב מכל העיניין (המבין יבין...)
ןאז אחרי יומיים הגיע המחזור, שנפסק אחרי כ7 ימים ואז שוב הגיע מחזור אחרי יומיים
עד עכשיו, אני עם מחזור כבר 5 ימים...
מתסכל מאוד. מפחדת שבעלי לא ירצה לעשות בכלל!!!
-
אסקי כמו שכתבו לך אין כזה דבר ביהדות להפריד כי הדם הוא אותתו דם מטמא.....
ואם אסור לקיים יחסים עם אישה בזמן שאחרי מחזור אז גם אסור בזמן שאחרי לידה וחיבוק הוא בהגדרה "גדר" שלא יבואו לידי קיום יחסים.
ההלוכת לא נכתבו בזמן השבטים.
ההלכות נכתבו ונתכתבות כול הזמן.....בזמן השבטים היה לאישה מחזור יום אחד בלבד וההלכות השתנו בהתאם כשהיום יש לאישה 5 ימי מחזור.....
אני שומרת הלכות נידה ומאמינה בכול ליבי שאם זה מה שנצטוונו אפילו שאני לא מבינה ורוצה חיבוק סימן שזה הכי טוב בשבילי....
אני לא חושבת שהאהבה שלנו אחד לשני השתנתה בעקבות כך.....