מתי נהיה בטן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בשבוע ה16 להריון ועדיין אין לי אפילו טיפת בטן.. האם זה הגיוני? אני גם הורדתי 5 וחצי קילו בחודשיים האחרונים ואני גם ככה הייתי מאוד רזה .. האם זה יכול להיות מסוכן?

Mushky :-)
16 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון זה תלוי בכל אישה וגוף
    לי יצאה הבטן בחודשים 5 ו-6.

אם את רזה, חכי קצת...

בנוגע למשקל, יש סיבה לירידה? את במעקב משקל?

• אני מתארת לי שאת כן רואה בטנונת קטנה רק שעם בגדים עוד לא רואים..
  • אני במעקב משקל ואומרים לי פשוט שאני צריכה לאכול בשביל לעלות במשקל אבל זה קצת קשה ליישם...
    ולגבי הבטן אני לא רואה שיש משהו... נקווה שבקרוב יצא לי הבטן וככה אני ארגיש יותר בהריון.

• את בתחילת החודש הרביעי.
    אצלי ראו את הבטן רק מחודש חמישי וזה עוד כשהתחלתי את ההריון עם עודף משקל של 10 קילו.
    רזית 5 קילו? בטח הקאת המון....
    תשתדלי לאכול אוכל בריא וכזה שקל לעיכול, לאט לאט את תעלי את כל מה שאת צריכה. ותחשבי על זה - אין משקל קבוע שצריך לעלות אותו.
  • אני שוקלת עכשיו 42 קילו... אני בקושי מרימה את עצמי... וכל מה שאני אוכלת לצערי אני מקיאה... כך לא משנה כמה אני מנסה לאכול זה לא עוזר לי... :(
    רוצה שיגמר כבר ההריון הזה... זה ארוך מידי...

• הבטן זה לא מדד. העיקר שבאולטרא סאונד והבדיקות הכל תקין.
    והבטן עוד תצא ותבלוט אל תדאגי..
  • תודה על העידוד!

• הבטן עוד תגיע ואז כבר תתלונני לנו כמה את גדולה
  • הבטן עוד תצא ותבוא
    אצל כל אישה זה שונה

הירידה במשקל בהתחלה היא גם טבעית
    בחילות והקאות עושות את זה יפה
    אני פשוט הכרחתי את עצמי לאכול
    גם כשלא היה תיאבון ולאוכל לא היה טעם....
    וגם ירדתי קצת.... כ-2.5 ק"ג בהתחלה
    ואחרי זה עליתי אותם חזרה ועוד ועוד
  • וואו 42 קילו.
    קודם כל מזדהה איתך.

אני שקלתי 43, עליתי ל-45 במאמצים רבים
    וכך התחלתי את הלידה של נהוראי.
    הגעתי ל-51 ולאחר הלידה ירדתי ל-46.

את הלידה של תהל התחלתי ב-47 והגעתי ל-56.
    היום שוקלת 48

• 42 זה ממש מעט!
    מאמי תקשיבי, יכול להיות שאת אוכלת דברים כבדים לך מדי ולכן את מקיאה.
    תאכלי צנימים עם מעט חמאה או אבוקדו. משהו שומני מעל שיהיו לך מעט שומנים בגוף. צנים מחזיק יפה מאוד בפנים. תאכלי אחד או שניים כל שלוש שעות, תראי שזה ישאר בפנים.
    אני הייתי אוכלת ירקות - חותכת לי צלחת ירקות קשים, שיהיה מה ללעוס, מלעיטה עליהם שמן זית ולימון ומלח. זה היה האוכל שלי.
    תנסי לאכול פירה. תפוח אדמה מאוד קל לעיכול. לא סתם אוכלים תפוח אדמה כשיש בעיות עיכול.
    אני הייתי חיה על שלושת הדברים האלו כמעט 5 חודשים.
    אולי זה לא יגרום לך לעלות במשקל, אבל לפחות ככה תכניסי מעט פחמימות וירקות לגוף ותפסיקי לרדת במשקל.
  • לא מצליחה להשמין?? שאלה יהיו הצרות שלי..
    אני מוכנה לתרום לך שומן בכייף!

• וואו כמה תגובות מעודדות עם עצות פרקטיות :-)
    אהבתי את הרעיון של הפירה נשמע לי באמת משהו שאני אצליח לאכול... דווקא אוכל יבש אני לא מצליחה לבלוע... זה נתקע לי בגרון כזה ואז אני מייד מקיאה...
    תודה רבה לכם על התגובות והעידוד!
    אני לא מאמינה על עצמי שאני מחכה להעלות במשקל... אבל אני פשוט חושבת שאז אני אהיה בריאה יותר וחזקה יותר ..

• ואני חיה בסרט שאני רזה חחחחחחחחחחחחח
    התחלתי את ההריון עם משקל 49 (שזה לא הכי רזה שלי.. היתי 47)
    ועכשיו שבוע 34+1 שוקלת 61.5
    לאן נגיע????

• וקנונה ירדת קצת בשבועיים האלה?
    אני לא יודעת מה מצפה לי יאלללההה

• אני התחלתי את ההריון במשקל 54 קילו ...לא הפסקתי להקיא עד שבוע 20 בערך וירדתי 5 קילו...
    אבל היום אני מסתובבת עם בטן לתפארת ושוקלת 64 קילו..ככה שאם הבדיקות תקינות אין לך מה לחשוש..
    תשתדלי להקפיד על ברזל וויטמינים בשביל להתחזק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה