היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כן יום קשה במחלקה ,רגשית ,פיזית, ואני ? גיבורה עלק! לא מבקשת עזרה גם כשאני קורסת ...
מה קרה לך ?
שירה ומאיה, המון חיבוקים לשתיכן!!!! לכל יום נאחס, יש סוף....
את חייבת ללמוד לבקש עזרה... זה לא קל. תמיד יש לנו את ההרגשה שנסתדר, לא צריך טובות (על סמך מה שעברנו) כאילו סופרוומן. אבל לצערי לא תמיד אפשר לקחת על עצמנו הכל מחבקת
בנות, תודה
מאיה אם את לא רגילה לבקש עזרה את אף פעם לא תשני את זה.. מכירה את זה מעצמי.. שירה ומאיה
שירה ,מבינה אותך , גם אני עוברת תקופה מאוד לחוצה ,חלק מהדברים מציאותיים וחלק שאני מלחיצה את עצמי ,מוסיפה עוד ועוד עם המחשבות ,את יודעת איך זה ,פתאום הכל שחור ,מאוד קל לשקוע שם ,עם כל האופטימיות שלי ...כסף אחחח הכסף...אין לי מה להגיד לך ,כבר שנים לא קניתי לעצמי בגדים ,הכל לילדים ,אם צריך גם מורידה לעצמי מהאוכל העיקר שיהיה לילדים ...
ולבנדר ,את צודקת .כמעט בלתי אפשרי בשבילי להשתנות ,אבל אני חייבת . אין לי ברירה ,מדובר לפעמים בחיי אדם ובגלל שאני מאוד אחראית ,אין סיכוי שאסכן מישהו כי אני לא רגילה לבקש עזרה ,יש מצבים שלא אוכל לעשות הכל לבד ,פשוט לא אוכל ,בחיי יום יום זה די ברור לי שעדיין אשאר אותה מאיה שלא צריכה אף אחד ויכולה הכל לבד ... ואל תעלמי אחרי לידה ,רק כאן אפשר באמת לכתוב את מה שיש על הלב ,כמה שהפורום הזה באצם פתוח לכל העולם ,הוא הכי אינטימי בעולם ,זו הסיבה שאני כאן והפייסבוק נסגר אצלי .
מאיהל'ה
המון חיבוקים וחיזוקים!!
מאיה ושירה!!! חיבוקים יקרו ת שלי אני פה בשבילכן!!!!
שולחת אהבה וחיבוקים ורוח חמה מהקאריביים
מלא מלא מלא מלא מלא אביבית
תודה יקירות, אוהבת
אני מרשה לך להיות ביץ'! זה בסדר!!! את לא חייבת להיות נחמדה !!! תכבי את הטלפון ופשוט תנוחי ,תבכי עד שאת מרגישה הקלה ! תפעילי מוזיקה פול ווליום ופשוט תוציאי את הכל החוצה
שירה מדהימה שלי!!!! א. התגעגעתי אליך כל כך!!!! ב. שולחת לך יםםםםםםםםםםם של חיבוקים