מעדכנת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שרובכן יודעות, הקטנטנים בפגיה....עדיין....
    הקטן (נדב) כבר אוכל יפה מבקבוק וגם יונק יפה והקטנה (דניאל) עדיין לא מסיימת ארוחה שלמה מבקבוק והתחילה היום לינוק טיפה. אין מרגש מזה...אחרי שאכלו עם זונדה עד עכשיו.
    בע"ה מתחילים לדבר איתנו על שחרור בתחילת שבוע הבא...הכל תלוי בזה שדניאל תצליח לסיים יפה את כל הארוחות מבקבוק.
    היום כבר צלצלתי לחנות ממנה עשינו את ההזמנה כדי שיעשו לנו את המשלוח...אמרו שיגיע ביום רביעי ואז יהיה לי זמן בנחת לכבס ולסדר הכל...איזו התרגשות.
    אין דבר שאני רוצה יותר מאשר שיחזרו הביתה.
    לא אכפת לי מלילות בלי שינה, בכי כל הלילה, כל מה שרק יבוא להם לעשות. העיקר שיעשו את זה כאן, בבית, איתי!!

14 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי !!!
    שיחזורו הביתה במהרה !!!
  • מהפה שלך לאלוהים :)

• איזה בשורות טובות!!!
    הלוואי ויחזרו לחיק המשפחה בקרוב
    תגדלו בנחת...
  • איזה כיף לשמוע שהכל מסתדר לאט לאט!
    מקווה שימשיך וישתפר ושתחזרו הביתה כמה שיותר מהר!

מלא בהצלחה!

• בשעה טובה שיחזרו הביתה במהרה
    ותוכלו להסניף אותם 24 שעות ביממה!!
  • וואו ריגשת אותי
    איזה אושר בקרוב מאוד יצאו הביתה הנסיך והנסיכה ותהנו מהם בכל יום עוד יותר ...
    רק אושר ונחת תמידדדדדאביבית
  • ווואאו כמה מרגש!!!
    ולחשוב שאנחנו מתוסכלות על הבכי והלילות והעייפות
    שום דבר לא מובן מאליו.

מקווה שתשתחררו בקרוב, המון בריאות ואושר
    תהני מהם

• איזה יופי!!!! מרגש לשמוע!! תהנו מהם ותשמחו איתם! הרבה נחת ובריאות!!!
  • איזה שמות יפים בחרת!
    נדב ודניאל...

זה מוזר איך כל דבר נכנס לפרופורציות כשאת בסיטואציה מסוימת - אני מתה מפחד מלילות ללא שינה ובכי שוטף ואת רק ממתינה שזה יגיע אלייך הביתה...

אני מאחלת לך שהם יגיעו מהר הביתה וימלאו את הבית באור שמחה ורעש טוב
  • איזה יופי! בקרוב תהיו בבית. את צודקת, אין כמו הבית
  • תודה יקרות!
    מאחלת לכן, מכל הלב שלא תכירו את הפגייה!!!!

• תסבירי לדניאל ונדב שהכי כיף בבית!! :)
    מתוקים...מקווה שישתחררו במהרה!!
  • נראה לי שהמילה הראשונה שלהם תהיה בית ולא אבא...מרוב שהם שמעו אותי אומרת אותה :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה