אשמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה לי צורך לשתף
    טוב אז הילדה שלי בת השנה חטפה שפעת די חזק וככל שאני מטפלת בה ככה אני מרגישה יותר אשמה
    כאילו הייתי צריכה לשמור עליה יותר ולהגן עליה יותר ונכשלתי בתפקיד הזה....
    דיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שאני סתם הורמונלית מההריון
    אבל אני מוצאת את עצמי בוכה כשאני רואה את הפטפטנית והקופצנית שלי פתאום חלשה כזאת ורדומה...
5 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת ש-99% מהאמהות ירגישו כמוך
    שהבייבי נתון בידינו, בטיפולינו
    כל פעם שיצוץ קושי נרגיש אשמות.

אנחנו בני אדם... לא מלאכים
    בטוחה ששמרת עליה כמו על העיניים שלך
    זה ילדים.
    זה קורה, ויקרה לא מעט
    יש גם וירוסים שאם נרצה או לא נדבקים.
    הכי חשוב שתהיי לצידה עכשיו
    תרגישו טוב וחיבוק

• אמנם אני עדין לא אמא אבל בטוחה במאת האחוזים שזה שהילדה שלך נדבקה בשפעת זו ממש לא אשמתך וממש לא מעיד על ביצועייך כאמא
    גם אנשים שמתחסנים נגד שפעת חוטפים את המחלה. זו מחלה שלא ניתן להתחסן כנגדה במאת האחוזים. אין איך לשמור מפניה - או שחוטפים אותה או שלא. אני בטוחה שאת מטפלת בה ומרעיפה עליה המון אהבה.
    אין לך מה לבכות - שפעת זה עניין של שבוע שבועיים וזה עובר. תחשבי על זה ככה - מה שלא הורג מחשל. הבת שלך מתחשלת עכשיו ומתחזקת לשנים הבאות.
  • כמותרגישו טוב! הרבה בריאות!

• כן האמת שזה נכון,ונראה כאילו להתבכיין לא יעזור
    שתינו מתחשלות..היא פיזית ואני נפשית
    אולי ככה אני אפסיק להיות כזאת אמא לחץ
  • פתחתי שירשור אשמה לפני כמה שבועות...
    למדתי לחיות עם האשמה ולא להטיף לעצמי יותר מידי.
    כשילדים נולדים, נולד גם רגש עז של אשמה משום מה.
    אל תקחי את זה ללב, זה נורמלי ואני בטוחה שאת אמא מדהימה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה