הפרשת חלה לפני לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    כחלק מההתרגשות לקראת החודש התשיעי חשבתי לעשות הפרשת חלה ללידה קלה
    אני לא דתיה ואני מחפשת רבנית שמעבירה ערב שכזה
    אשמח להצעות/ המלצות

7 תגובות
עמוד 1
  • אין לי שמץ...
    בכל אופן תבורכי, סגולה נפלאה.

• מכירה מישהי שהביאה את ברי סימון....לוקחת מלא כסף וסיפרו לי שבכלל לא ריגשה ...
    אבל יש המון תלוי מאיזה איזור את
    .כי גם צריך לשלם להן נסיעות...(רובן מבקשות)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • יש את אוריאנה בן סימון, מדהימה מרגשת עובדת בכל כארץ בהתנדבות מופיעה ביוטיוב ... חפשי אותה בפייס. היא רשומה רבנית אוריאנה בן סימון;)

• את יכולה לעשות לבד בלי שום רבנית. אם תרצי אשמח להדריך אותך.
  • אני עשיתי בלי רבנית
    אמא שלי הורידה מהאינטרנט סדר הפרשת חלה ועשינו על פיו בדיוק.
    הדודות שלי היו ועשינו משהו צנוע.
    יש לך מתכון ואת הברכות שאת מברכת על כל מרכיב שאת שמה בבצק.
    לדעתי חבל לשלם כסף על משהו שאמור להיות מצווה..
  • אני ממליצה על ענת
    תחפשי בפייסבוק "הפרשת חלה עם ענת"
    היתי והיה נחמד מאוד
    (עד הקטע של ההתרמות בכוח אולי אפשר לבקש ממנה לדלג על השלב הזה )
    סהכ מומלץ

• מעוניינת בהפרשות חלה חינם שוב אבל בעזרת השם אני רוצה לתכנן שזה יצא אחרי תשעה באב או לפני בחולון או שעדיף אם אפשר בתחילת חודש אלול העשרת ימי תשובה לפני יום כיפור אבל שוב אני רוצה לעשות זאת בלי תשלום אלא אם כן יסתדרו איתי או שנמצא עבודה בעזרת השם. עדאזישזמן אבל בעיקרון אני מתכננת הפרשת חלה באלול או בתשרי בתחילת השנה החדשה א בתשרי בראשחודש בקיצור א בתשרי השנה הבאה עלינו לטובה בבקשה. תמצאו אותי קשר כמה שיותר מהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה