נתפס לי ה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תחת!!! תגידו בנות, זה נורמלי????? מתוך שינה... הלכתי למות מכאבים!! זה טיבעי?? מישהי נתקלה בזה??

6 תגובות
עמוד 1
  • תלוי מה עשית אתמול חחחחח לי לא קרה...
  • לי השרירים האחוריים ברגלים נתפסים ובכף רגל.. אני מתה מכאבים!

• חחחחחחחחחחח ... כן הרגליים מוכר לי שנתפס במהלך הלילה, אבל בישבנים????? מה זה????? ולולי... דווקא אתמול לא השתוללתי... :)

• לא מכירה שנתפס התחת...
    רק הרגליים
    אני הבנתי שזה נובע מחוסר אבץ בגוף ולמזלנו זה חורף, וחורף זהו זמן הבננות המלאות באבץ! אז בננה אחת ליום ותראי איך שזה עושה פלאים להתכווצויות
  • גם אני סובלת מהתכווציות ברגליים והבננות לא עוזרות לי :( זה כואב בטירוף ,הדבר היחידי שעוזר זה לעמוד אולי זה יעזור גם לך עם התחת
  • לי נתפס וגם נתפס...
    נאמר לי חד משמעית שהכול יכול לקרות בהיריון...עד עכשיו הכול כבר קרה לי...
    זה כאבי תופת ועובר מעצמו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה