היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לי כוח יותר!!! לסחוב, לחשוש, לחכות, להתארגן, לא לישון בלילה, להיות כבדה, עצבנית, עייפה, לסבול מצרבות, נזלת שלא נגמרת, שרירים תפוסים בלילה, אוףףףףףףףףףףףףףףף
9 תגובות
עמוד 1
מצטרפת אלייך.... שיגמר החודש הזהההה
איך מעבירים אותו אבל??..... אין לי כוח לכלום, גם לא לעצמי....
~~ענת~~
אמממ... לא רוצה לבאס, אבל לסחוב, לחשוש, להתארגן, לא לישון בלילה, להיות עייפה... כל אלו לא צפויים לעבור בזמן הקרוב...
לאט לאט ובזהירות עם הרבה מאמץ נפשי (בעיקר), יגיע סוף החודש. ואז ינואר ואז גם תורך יגיע! אני בכלל מתה שיגיע סוף החודש - אני אהיה אחרי! בלי נדר... סלי עיכובים... בעזרתו!
חחחחחח....אין לכן זכות דיבור שבוע 40 ו 6 ימים ואני עדיין מחכה.... כל רגע אני חושבת שזה קורה וכלום... האמת שרק עד שהגעתי לתאריך המשוער למדתי ולא היה לי זמן לנשום...עכשיו אני מחכה..
בגלל זה אני לא ממהרת לשבת בבית.. כי הזמן בכלל לא יעבור לי
היתרון של לשבת בבית זה שלא צריך לקום מוקדם!!!
~~ענת~~
מסכימה עם תמרה - הלילות השקטים, השינה וכו... תגידו יפה שלום לכל אלה.
תשמעו... אני מבינה שלילות שקטים זה לא משהו שצפוי לי בקרוב. אבל לפחות האי נוחות הפיזית הזאת תגמר!