היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אוהבת את האדומות!!!!! מהממות!!!!! אבל פחות פרקטיות..
השחורות, ברור!!
השחורות
הראשונות ברור !!!
ברור שהשחורות!!!!!
האדומות מהממות אני גם מאד אוהבת את נקסט
השחורות
האמת שניהם מדהימות. וואי אני אוהבת את נקסט יש להם דברים מדהימים.
השחורות מהממות ראיתי אותם ויש להם עוד דגמים יפים כאלו.... אבל הם מחממים נורא ולא יודעת אם צריך ברץ כ"כ מחמם.... תסתכלי ב"טרינרס" יש שם דגמים מאוד יפים גם גבוהים אבל לא כ"כ מחמממים. האדומות מהממות אבל הרבה פחות פרקטיות ליום יום. אני לחורף קונה לבנים רק שחור/חום/כחול. לי יש חומות משם.... וגם התחדשתי במגפים לעצמי משם...
תתעמקי בסחורה יש מלאן דברים יפים. גם בספורט.לא הייתי לוקחת נעל שתיהיה טובה לכמה ימים..... אהמממ ככה נראה לי...
לקטן שלי שי את אלו : http://il.nextdirect.com/en/g494548s4#884944 אין יום שאני לא מקבלת עליהם מחמאות.... אבל אני עכשיו רותה לקנות לו את מה שהראתי לך..... לא ראיתי אותם כי בתמונה הכללית הם נראות שחורות והם בעצם שחורות. מהממות לגינס!!!!חתיכים