היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שני הזאטוטים שלי מנוזלים, תהל משתעלת מאד ולא ישנה טוב בכלל הלילה... כל היום אני רודפת אחריהם עם טישו ומי מלח 3 פעמים ביום, יש לנו מסדר הכולל: טיפות אף, טיפות גרון, טיפות עיניים, מי מלח ותרסיס דבש לגרון. 3 פעמים ביום אני נאבקת, נלחמת, אוזקת, תופסת, משפריצה ומטפטפת בכי היסטרי, צרחות, בעיטות, מה אני לא מקבלת. באהבה. וכל זה לבד...
ויותר מזה. כבר שבועיים, שאני קוצצת, מטגנת, מבשלת, מתבלת מרימה לשטוף ידיים, מגישה ומקבלת צלחות מתעופפות באויר. תהל שלי ירדה השבוע 150 גר' שזה המון בשבילנו!
האוכל כמו שהוא נזרק לפח (או יותר נכון מוגש לחתולי השכונה) הבית נראה נורא!!! מחממת שוב, מנסה שוב, כל הסירים בכיור רק מהיום לא מדברת על הריצפה שצריכה שטיפה יסודית מדי יום. השטיח שאגי שלי בכלל זועק הצילו!
שירה קודם החלמה מהירה לקטנטנים. מבינה אותך זה ממש מעייף איך שהילדים מתרתרים אותנו בלי הפסקה. איפה בעלך? עובד עד מאוחר? תהל ירדה במשקל כנראה כי חולה ואין לה תאבון, זה יעבור לה! במזג האוויר הזה אני צריכה לשמוח שהבייבי שלי מוגנת בפנים,אה..?! קבלי הרבה
חיבוקי חורף חמים... סביר להניח שהירידה השבוע מושפעת גם מהנזלת.. אל תקחי קשה מדי (עד כמה שאפשרי..) אוטוטו הסופה חולפת והכל יתבהר...
וכמו שבכל דבר אפשר למצוא יתרון..
את בטח נורא רזית
שירה, תקני בייבי וינטר ושמן רבנסרה זה עוזר ומקל והם יהנו מהעיסוי הזה... אל תלחצי בעיניין האוכל הם ישלימו אחר עך קשה לאכול כשחולים תרגישו טוב אנחנו אחרי דלקת ריאות ועדיין לא חזרנו למסלול יודעת כמה זה קשה