למי שיש את העגלה בוק פלוס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מגיעה גם עם תיק, התיק לא קטן לכן??
    אני שמה בפנים כ10 טיטולים, משטח החתלה שמגיע עם התיק, בגד להחלפה, תיק קטן עם מגבונים ומשחה וזהו התיק מפוצץ!!! איפה המחלק מנות, בקבוק, חיתול פלנל וטטרא שאני רוצה גם לקחת...מה אצלכן?

כבר הזמנתי תיק אחר בעלי אקספרס...
6 תגובות
עמוד 1
  • אבל למה 10 חיתולים ? מה את הולכת לשבוע ?
    אם אני הולכת ליום שלם אני מכניסה 3 חיתולים ,ועוד 3 למטה בסל של העגלה .
    בכל מקרה תתחדשי על תיק מדוד אלי.
  • היי מאמוש..
    תשובה לשאלתך אין לי כי עדיין לא השתמשתי בה
  • נראה לי כל תיק יתפוצץ... 10 טיטולים?

• אפשר לרשום משהו שישמע מגעיל??
    אני מפחדת שהכיסוי יכער לי את העגלה חחחחחחחחחחחחחח
  • עדנה הטיולון עוד סגור אבל אמור להיות דם כיסוי לגשם...נכון זה מכער אבל כמה כבר תשתמשי??
    גם ככה לא יוצאים בגשם. ברגע שאפתח את הטיולון אני אעדכן אותך...זה בראש המשימות.
  • זה לא רק למי שיש בוק פלוס לכל מי שיש פג פרגו הרי כל החלקים תואמים רק השילדה שונה
    התיק קטן מאוד בכלל לא פתחתי השארתי אותו בארגז עם החלק של טיולון. קניתי תיק מהממם של מיננה !
    ותהני מהקניות באלי (:

ואגב יש כיסוי גשם לא פתחתי אותו בכלל נשאר גם בארגז כמה כבר יוצאים בגשם ...

אביבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה