עברו כבר 3 שבועות!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום, יום חמישי...
    בדיוק לפני 3 שבועות עברתי את ההפלה בשבוע השמיני להריון..
    האם התגברתי?? החלמתי??
    באמת שאין לי תשובה לזה....
    עדיין לא החלטתי איך ומתי ממשיכה מכאן...
    מה שבטוח שכן אלך לבדוק מדוע זה קרה לי בפעם השניה ברצף:(
    אבל זה לא העניין כרגע......
    דיממתי מההפלה במשך שבועיים בדיוק!!!
    שבוע שעבר נורא התרגשתי שזה נגמר!!!
    אך... ההפרשות החומות הארורות האלו ממאנות להפסיק!!!
    ובעלי...משתגע!!!!!! (משתדלים לשמור נידה וכזה...)
    סתם זה נראה מוגזם, אבל מרגישה ריחוק שמגיע גם ממני וזה בהחלט מעציב אותי!
    הבעיה היא שאמור להגיע גם מחזור....
    מתי לדעתכן ולזיכרונכן מקבלים פחות או יותר? עברתי את זה לפני שנתיים ואינני זוכרת...

שלא נחווה יותר כאלו דברים אמן!!!!!
    בשורות טובות
    וסופה נעימה :)))

7 תגובות
עמוד 1
  • לילי היקרה אצלי עברו כבר חודשיים מהפלה ואני עדיין לא המשכתי בטיפולים , לגבי מחזור בשתי גרידות קיבלתי חודש אחרי הפלה., תהיה חזקה מאמי , אני יודעת שזה קשה , עשיתי בדיקת קרישיות יצאה תקינה , אבל בהמלצת רופא אני הולכת לעבור בדיקת דם קריוטיפ (בדיקת כרומוזומים) כדי לבדוק עם הכל בסדר גם מבחינה כרומוזומית. גם בעלי צריך לעשות את בדיקה .

/]
  • לילי היקרה אצלי עברו כבר חודשיים מהפלה ואני עדיין לא המשכתי בטיפולים , לגבי מחזור בשתי גרידות קיבלתי חודש אחרי הפלה., תהיה חזקה מאמי , אני יודעת שזה קשה , עשיתי בדיקת קרישיות יצאה תקינה , אבל בהמלצת רופא אני הולכת לעבור בדיקת דם קריוטיפ (בדיקת כרומוזומים) כדי לבדוק עם הכל בסדר גם מבחינה כרומוזומית. גם בעלי צריך לעשות את בדיקה .

/]
  • מרגו..... תמיד טוב לשמוע ממך

עדיין לא התקדמתי עם כלום!!! אני חודש אחרי וממש לא יודעת איך להתקדם!!!
    בכלל לא יודעת אם בכלל......
    מצד אחד בא לי להמשיך בטיפולים בלי להתמזמז יותר מידי על הזמן.....
    מצד שני..... רוצה לזרום...

טוב לשמוע שהכל תקין אצלך..(למרות שלפעמים יש בנו תקווה קטנה ללמצוא משהו שלא תקין כדי לדעת איך לטפל.......)

בהצלחה לנו אחותי.....
    אני מקווה לטבעי
  • תודה מאמי , גם אצלי יש תקווה שבזמן שאני עושה הפסקה לבדיקות אני אקלט טבעי , כבר קיבלתי פעמיים מאז הפלה , אז עכשיו אני זורמת כמו שאת אמרת ומקווה לטוב . לא יודעת אם שאלתי אותך ( אני פשוט לא זוכרת) לא נשארו לך מוקפאים ?? לא רוצה לעשות החזרה ? מה אומר הרופא המטפל שלך??

/]
  • תודה מאמי , גם אצלי יש תקווה שבזמן שאני עושה הפסקה לבדיקות אני אקלט טבעי , כבר קיבלתי פעמיים מאז הפלה , אז עכשיו אני זורמת כמו שאת אמרת ומקווה לטוב . לא יודעת אם שאלתי אותך ( אני פשוט לא זוכרת) לא נשארו לך מוקפאים ?? לא רוצה לעשות החזרה ? מה אומר הרופא המטפל שלך??

/]
  • היי...
    יש לי 5 מוקפאים....
    יכולה לעשות החזרה אבל חשבתי שעדיף לי קודם לברר אם יש איזושהי בעיה..
    אבל כמו שציינתי קודם, עדיין לא החלטתי כלום!
    מחכה למחזור שיבוא וייגמר כבר!!!!
    לך גם יש מוקפאים לא?..

אגב,
    שמי לירז
  • כן יש לי מוקפאים , אבל כמו שאמרתי אני עדיין לא מוכנה להחזרה רוצה קצת לעשות בירורים. תהיה חזקה לירזי אני יודעת כמה שזה קשה , אין יום שאני לא חושבת על כל מה שקרה לי מאז החתונה עם הריונות שלי , כואב לי כל כך. תהיה בקשר תכתבי לי , מחזיקה לך אצבעות להריון אחרי המחזור הזה (כמו שאני כל חודש מקווה לעצמי) שהפעם יהיה הריון תקין ול 9 חודשים. ולא טעימות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה