קר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זה הקור הזה???
    אתן לא מאמינות איזה נאחס! - מסתבר שהמזגן לא פועל על חום ואין לי שום דרך לחמם את הבית חוץ ממפזר חום שבקושי נותן עבודה...
    בעלי נסע לעבודה לשבת ויחזור רק ביום ראשון...
    אני לבד בבית הקר כל השבת
    ההורים גרים רחוק אין מצב שאני נוסעת לבד במצב הכבישים
    אצל ההורים של בעלי קמצנים לא מפעילים חימום וגם אין לי כל כך מה לעשות שם לבד...
    כנראה שהשבת תעבור עם הרבה תה ומרק...

מקווה שאצלכן המצב הרבה יותר טוב
8 תגובות
עמוד 1
  • אולי בכל זאת תסעי להורים או שיבואו לקחת אותך?
    ואם החלטת שלו, אז תתלבשי טוב, ותהני מהלבד, זה גם נחמד לפעמים..
    רק חובה מרק חם, תה חם ולא יזיקו גם קרוטונים למרק..
  • אומרים מפורשות בחדשות - לא לצאת אם אין חובה, הכבישים עם שכבת קרח דקיקה וזה מאוד מסוכן...
    אני כבר שעתיים באינטרנט מחפשת רדיאטור טוב וזול, מצאתי משהו ב 250 כולל משלוח, נראה לי שאני אזמין אותו - אספקה מהיום למחר אז בטח יגיע ביום שני

איזה קטע - אני מחממת את הסיר מרק, תוך חצי שעה הוא שוב קר! לא פושר אלא ממש קר...
    כל התריסים מוגפים והוילונות סגורים כל הבית חושך...לשם שינוי אני לא מדליקה את הנורות החסכוניות אלא את הישנות כי הן יחסית מחממות...
    איזה סופש הזוי!
    רק שלא יהיו צירים מהקור...
  • משיחית איפה את גרה?
  • אני קניתי רדיאטור ב400 שח בשם אלקטריק הוא נחמד מאוד חסכוני בחשמל ומחמם ממש
    תקני רדיאטור זה הכי אוב שיש תינוקות
    המזגן והמפזר חום מייבשים..
  • בקריות
    קניתי רדיאטור, יגיע בראשון או בשני. בעל הדירה הציע לשלם לי עליו כי הוא לא ידע שהמזגן לא פועל על חום. אז לפחות פה חסכתי
  • איזה בעל בית גבר!!! יפה מצידו
    טוב לדעת שיש עוד כמה אנשים אנושיים במדינה הזאת..
    הבעל בית שלנו יצא איתנו חרא כששמע שאנחנו מפנים את הדירה..
    באמת שאפוו

• אכן החיים מחייכים כשאופטימים
  • שרדתי את הקור, אבל שן אחת לא!
    נפל לי כתר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה