בייבי וקנין מצוננת עזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקטנה המסכנה כל הלילה היה קשה לנשום האף סתום מאוד
    לאהפסיקה לבכות..המזג אויר הזה סיוט בשבילה
    היינו אמורים לעשות היום את האולטרסאונד יריכיים אבל לא יכלתי להוציא אותה בקור הזה..
    אמרו שזו בדיקה שעושים רק שהתינוק בן שישה שבועות וקבעו לנו תור רק לסוף ינואר..
    זה נורמלי? האם הבדיקה הזו הכרחית ממש????
    מה לגבי הצינון? יש דרך להקל?

7 תגובות
עמוד 1
  • בדיקה חשובה
    אפשר לעשות אותה גם בגיל 8 שבועות וגם קצת יותר
    לגבי נזלת ,יש מי מלח לתינוקות ,יכול לעזור לנזלת ,אם את מניקה את יכולה גם לטפטף לאף חלב אם .
  • מה זה מי מלח לתינוקות? קונים בסופר פארם?

• בסופר פארם יקר ,תנסי בבית מרקחת של קופה ,יש ספרי מי מלח ,מוריד את הגודש
  • בריאות לבייבי וקנין המתוקה.גם אצלי הקטנצ'יק מצונן..מי מלח לאף מצויין פשוט.אני עושה לו אינהלציות קצרות עם מי מלח.גם המטרנה שאת מביאה לה תחממי את המים לפני ההכנה שלא יהיו קרים אלא חמימים ונעימים לגרון שלה.לעטוף לה טוב את הגב והריאות ואת כפות הידיים והרגליים.
  • קניתי לעומר שיהיה בבית מי מלח מהסופר פארם ב13₪, זה במדף של תרופות ללא מרשם. יש שם כמה אופציות. לגבי הבדיקה זו בדיקת חובה, ככה לפחות הרופאה הסבירה לי.
    עומר עשה בגיל חודש וחצי, הבדיקה עצמה נמשכת 10 שניות.
  • יכול להיות שהאף נסתם בגלל הרדיאטור המייבש?!?!

• אין לי מושג האמת, עומר גם עם רדיאטור, אז מה?
    תשאירי תמיד קצת חלון פתוח איפשהו בבית, שלפחות האויר יתחלף
    או שתפתחי ותסגרי כל כמה שעות.
    את יעולה לטפטף שמן האוקליפטוס על המזרן איפה שהיא ישנה, או אם היא ישנה על
    הגב להגביה לה טיפה את הראש, אבל תצטיידי בהקדם עם מי מלח. זה כמו טיפות אף.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה