מנסה להיכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.
    אני מנסה כחצי שנה להיכנס להריון ולצערי עדיין לא נקלטתי. זה בסדר או שיש לי סיבה לדאוג? כמה זמן לקח לכן להיכנס להריון?
    ואחרי כמה זמן של נסיונות צריך לעשות בדיקות שהכל בסדר?
11 תגובות
עמוד 1
  • היי יסמין,
    ברוכה הבאה לשהות קצרה (:

קודם כל בהצלחה. נכון שזה מעצבן לשמוע אבל בכל התהליך הזה הכי חשוב קודם כל להשאר במצב רוח אופטימי ולהבין שבסוף הכל יהיה בסדר ותיהיו הורים.
    גם אם לא באופן טבעי, היום יש פיתרונות לכל דבר. מתחילים לבדוק לאחר נסיונות של בערך שנה וזה גם תלוי בגיל... !

חצי שנה זה עדיין לא נורא בכלל.

.בת כמה את? את מנסה לבדוק מה זמן הביוץ?
    ליטלילי

• היי ליטל,

אני בת 29.
    אני בודקת את ימי הביוץ יודעת בדיוק מתי הוא מגיע גם קניתי את המקלונים של הביוץ אבל הם לא ממש הראו לי ביוץ.
  • לדעתי את צריכה לפנות לרופא בכדי לעקוב אחר הביוץ ככה שלא תפספסי בטעות
    בע״ה מאחלת לך שתקלטי
  • הייתי אצלו הוא אמר לי להתאזר בסבלנות אפילו לא בדק אותי בגלל שאני מנסה רק חצי שנה. המקלות של הביוץ אמינות?
  • הייתי אצלו הוא אמר לי להתאזר בסבלנות אפילו לא בדק אותי בגלל שאני מנסה רק חצי שנה. המקלות של הביוץ אמינות?
  • אמממ.. אני גם לא הצלחתי לבדוק עם המקלוני ביוץ..

ואני שיקרתי לרופא שלי - כשניסינו רק חצי שנה אמרתי לו שאנחנו מנסים כבר שנה. כדי שיתנו לנו להבדק. וההרגשה שלי הייתה נכונה.

אני חושבת שאת יכולה לבקש ממנו מעקב זקיקים . בדיקת אולטרסאונד שעושים כדי לזהות ביוץ ואז אפשר לדעת מתי לקיים יחסים ולהגביד את הסיכויים...
    ליטלילי

• נראה לי שאני פשוט יחליף רופא ויגיד לו שאני מנסה שנה. ככה נעשה את כל הבדיקות. ממש תודה בנות
  • השאלה היא אם הרופא שלך לא עידכן את הפכישה איתך במחשב וכתב שאתם מנסים חצי שנה............

ממליצה בחום על מעקב זקיקים לבינתיים...

מחזיקה לך אצבעות..
    המון בהצלחה!!

ליטלילי

• תודה רבה מאמי!!!
  • יסמין
    טריק קטן לגבי מקלוני ביוץ ( שאגב אם אין לך שחלות פוליציסטיות ואת מבייצת אמינים למדי )
    לפעמים עליית ההורמונים היא קצרה מאוד וכדאי לבדוק ביוץ פעמים ביום ( בוקר וערב ) וזאת למרות המלצת היצרן לבדוק פעם ביום
    לגבי החלפת רופא - לא בטוחה שזה יעזור אלא אם כן הרופא שלך לא תיעד את הביקור שלך בתיק הרפואי
    בהצלחה
  • הבנתי. תודה לכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה