אין לי סבלנות לכלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהתקף כינון בסופ״ש הזה (מקווה שזה ל מבשר כלום, עוד מוקדם לי, סתם אוהבת להיות מוכנה מראש). כיבסתי קצת דברים, סידרתי. בישלתי המון. נחתי. אפשר להגיד שיצא סוף שבוע חורפי ונחמד.
    אבל.... אין לי סבלנות לבעלי!!!! ואני חוששת שזה הדדי לגמרי
4 תגובות
עמוד 1
  • באמת מה דחוף לך לנקות את הסלקל?
    תשתדלי לא לריב עם הבעל, טוב בטוח שלא יצא מזה
  • מה דחוף לי לנקות את הסלקל?.. לא יודעת איך להסביר, אולי סתם חששות של לידה ראשונה, אבל אני פוחדת שאלד לפני הזמן וכלום לא יהיה מוכן. אין לי מישהו להפיל עליו את כל הסידורים (אימא, אחות, חברה קרובה), לכן אני סומכת רק על עצמי. מעדיפה להקדים מאשר לאחר עם כל הסידורים.
    קל להגיד לא לריב עם הבעל... יותר קשה ליישם
  • אני מזה מבינה אותך גם אני כזאת, אוהבת שדברים מוכנים מבעוד מועד. היה לי גם דבר דומה עם בעלי על תנור במקלחת, הוא לא הבין מה דחוף, מעבר לזה שכול פעם שהתקלחתי זה הרגיש שאני על גבול של היפותרמיה. ואז שיכנעתי אותו להביא את הקנייה מהחנות לפני הלידה, בהתחלה הוא לא הסכים עם ההיגיון של לדעת שהכול מוכן ולא חסר משהו, אבל מהר שיניתי את ההסבר ל "אתה באמת רומה אחרי יום שלם שאתה ער איתי בחד לידה לנסוע להביא את זה לבד, לא תעדיף לנוח ויהיו גם עוד הרבה דברים לעשות חוץ מזה," חחחח בעלים ישנים על האף

• אני גם אוהבת שהכל יהיה מוכן מראש אבל עדין לא הלכתי להביא את המוצרים מהחנות וכנראה שגם לא יעשה זאת.
    אולי בגלל שאני נוסעת להורים שלי ישר אחרי הלידה אז אני חושבת שיש לי עוד זמן...
    לא חשבתי בכלל לנקות את הסלקל או את העגלה לפני השימוש הראשון.
    אולי את מנקה כי הבאת מחברה?
    אבל תנור במקלחת אנחנו באמת חייבים להתקין לפני שהקטנה תגיע הביתה כי גם אני קופאת שם...

ובנוגע ללא לריב עם הבעל.
    נכון זה לא הכי קל, זה רק עניין של שינוי פאזה בראש.
    כל פעם שהוא מעצבן אותך את חייבת לחשוב לעצמך - אם לא הייתי הורמונלית ורגישה מהלידה הקרבה, עדין הייתי מתעצבנת באותה הצורה ובאותה הרמה?
    זה מה שאני עשיתי וכך גם אם אני מתעצבנת התגובות שלי נשארות נורמליות ואני לא באמת כועסת עליו, אלא זה נשאר בגדר דיון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה