הריון ראשון לא מבינה כלום!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי חדשה באתר :)
    תכף בחודש ה8 וחייבת המלצות לגבי עגלה

מורי תכף יולדתתתת
13 תגובות
עמוד 1
  • חודש שמיני ולא קנית או עשית סקר?
    יאללה לצאת מהאדישות!

גלגלים מוקצפים ולא מנופחים
    ידית אחת ולא שתיים
    לדעתי עדיף עגלה משולבת הכוללת סלקל ואמבטיה עם הטיולון
    מחיר סביר לדעתי זה עד 3500 לכל זה.
    אהה וחשוב סגירה קלה ופתיחה קלה.
    ומשקל קל זה רצוי אבל לא חובה
  • אני ממליצה לך להיכנס לאתר 2bmommy יש שם השוואות בין עגלות לפי פרמטרים רבים (היגוי, גלגלים, משקל, מחיר, מראה ועוד) תראי מה מתאים לך.
    אני לא אוהבת ידית אחת אלא 2 כי אני מעדיפה קיפול מטרייה ולא כמו ספר(תלוי גם ברכב שיש לך).
    אני ממליצה לך על פרגו (מה שאני קניתי), בייבי ג'וגר וברייטקס (תוודאי שאת לוקחת את הדגם הקל.) בנוסף במידה ואת רוצה עגלה עם אמבטיה חשוב שזו תהיה אמבטיה עם גב קשיח (יש כאלו שמתקפלות). את לא חייבת עגלה שמגיעה עם סל קל, אפשר לקחת את זה בנוסף למרות שרוב החברות נותנות משולב (אמבטיה, טיולון וסל קל).
    המחיר של העגלות משתנה תראי מה אתם מוכנים להוציא על עגלה.
    הפרגו עלתה לנו 4500, עם הכול, ושדרוג לבד סופט.
    אגב חנות זולה לעגלות, אחת מהן, זה מורד ברמלה.

• את צריכה לחשוב מה הצרכים שלך.. את גרה בקומה עליונה וצריכה שתהיה קלה? צריכה שתעבור במקומות צרים? יש לך בעיית אחסון ולכן רוצה בלי אמבטיה? מה מגבלת התקציב? וכו וכו...
    אנחנו קנינו פג פרגו בוק (לא פלוס!) רק את הטיולון והסלקל. אהבנו שהיא קלה ונוחה, קיפול קל, הקיפול הוא כלפי פנים כך שהריפוד לא חשוף, יציבה, ידית אחת ונשכבת 178 מעלות..
  • מה לגבי עגלה של graco evo? מכירות?

מורי תכף יולדתתתת
  • ההבדל בין הבוק לבוק פלוס שאפשר בבוק פלוס להשים את הטיולון לכיון האם או לסובב כלפי חוץ מה שאין בבוק ולפי דעתי זה ממש יתרון . אהבתי מאוד את הבוק פלוס למרות שהמחיר קצת יותר ממה שחשבתי להשקיע .. רציתי לקנות טיולון ללא אמבטיה אבל במוצצים אמרו לי שזה מגיע משולב גם כולל סלקל.. מישהי יכולה להמליץ על חנות שמוכרים בה בזול יותר ממוצצים את הפג פרגו פלוס? אה וגם לא החלטתי איזה ריפודים יש שלושה דגמים וההבדל בין כל אחד זה בערך 1000 שח
  • אנחנו הזמנו את הבוק פלוס..
    הזמנתי במוצצים כי בדקתי בהרבה חנויות והמחיר היא פחות או יותר אחיד.. והיה לי נוח לעשות מהם הזמנה מרוכזת..
    (אמרו שבירכא ובדליית אפשר בקצת יותר זול אבל לא הייתי אז אני לא יודעת באמת..)
    התלבטתי ובדקתי המון..
    בסוף צימצמתי לברייטקס בי איגל/אפינטי או לבוק פלוס..
    הבי איגל הטיולון לא מתהפך וזה היה לי ממש חשוב.. אחרת הייתי לוקחת כי היא נראית אחלה עגלה והמחיר שלה ממש מצויין..
    בברייטקס אפינטי הטיולון מתהפך אבל המחיר של הוא כמעט כמו הפג ויש לה גלגלי אוויר שלא רציתי..
    בסוף הלכנו על הבוק פלוס, בבדים הזולים. כי הפג מאוד חזקות ואמינות, לא לקחתי בד יקר כי העגלה גם ככה לא זולה ו1000 ש״ח על הדים נראה לי קצת מוגזם..

מקווה שעזרתי..
    בהצלחה!!!
  • באיזה צבע לקחת? אני מתלבטת בין האדום לשחור
  • לקחתי צבע חול כי בעלי לא רצה אדום :/
    ממש התלבטתי עם השחור אבל הגעתי למסקנה שהוא קצת שחור מידי (אבל אני עדיין קצת מתלבטת..)
  • ממליצה לך בחום על עגלת טרילוגי' של אינגליזינה, היא מאוד נוחה, מתקפלת בקלות ונכנסת בלי מאבקים לתא מטען, יש לה אמבטיה מרווחת והטיולון שלה דו כיווני. יצא עכשיו דגם ג'ינס ממש יפה ובכלל אני מאוד אוהבת את העיצוב של העגלה הזאת.

שתהיה לידה קלה!!
  • אם את גרה באזור המרכז תיסעי למורד ברמלה הוא הכי זול. השוותי אותו למוצצים, תינוקות זה אנחנו, בייביסטאר בבארות יצחק (אין שם פרגו יש עגלות אחרות), בייביקלאב בפ"ת, חנות אחרת בראש העין ועוד חנות בגבעת שמואל. העגלות אצל מורד הכי זולות. הבוק פלוס עולה בסביבות ה3600.
    אגב האינגליזינה מאוד מאוד דומה לפרגו רק שהאמבטיה שלה מאוד צרה.

• אגב אני שדרגתי את הבד ולקחנו צבע ג'אווה (זה שילוב של חום וחום אפור חול כזה). יש ממש הבדל בין הבדים אם כי לא חייבים זה מספיק מרופד בבד הרגיל. אני פשוט הייתי נעולה על הצבע הזה מהפעם הראשונה שראיתי את העגלה.

• איפה את גרה?
    קניתי את הפג פרגו בוק פלוס כולל הכל ב3800 בבייבי קט באור יהודה (אגב-כל מה שהשוותי יוצא ממש זול שם..)

לגבי הגרקו - גם אני התלבטתי וקראתי שההיגוי שלה נורא - אז ויתרנו..

בהצלחה!

• גם אני הזמנתי את הבוק פלוס
    מחכה ללדת בעז״ה ולקבל אותה
    אבל משיחות עם הרבה נשים שקנו כולן המליצו לי עליה
    בערך איזה 8 נשים שאני מכירה
    אני לקחתי את הבד סופט הירוק מנטה שעולה אלף שקל יותר
    אני מתה על ירוק... שריטה שלי חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה