עזרה לגבי חישוב חופשת מחלה... בחודש תשיעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לצאת לחופשת מחלה שבועיים לפני התאריך המשוער...
    הבנתי ביום הראשון לא מקבלים כלום
    יום שני ושלישי חצי מהיום
    ומהיום הרביעי יום מלא...

אבל אם זה לשבועיים איך זה מחושב?

3 תגובות
עמוד 1
  • החל מיום רביעי תשלום מלא , כלומר מיום רביעי עד יום ה-14 תקבלי תשלום מלא בתנאי שיש לך מספיק ימי מחלה שצברת. ברגע שאת מבקשת אישור מחלה - להקפיד שיהיה שבועיים רצוף !!! הפסדה ליום אחד אפילו = ספירה מחדש , כלומר יום ראשון ללא תשלום , שני ב50% וכו׳ . שישי ושבת לא תקבלי תשלום אלא אם כן אלו ימי עבודה הרגילים שלך
  • שישי אני עובדת לסירוגין.. אז איך זה מחושב?

אני עובדת על שכר בסיס ותוספות אז שישי שבת גם מורידים לי את זה כימי מחלה השאלה אם זה משולם

• כאשר המחלה היא לטווח ארוך זה מחושב לפי מה שאת מחויבת בחוזה. כלומר אם את מחויבת להם ל5 פעמים בשבוע ויום שישי אחד לסירוגין הם אמורים לשלם לך 8 ימים מלאים ועוד יומיים של 50%.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה