aika100 - ילדת כבר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שני היום, מה קורה עם הדיבור על הזירוז?
    אני מקווה שפתחת לנו את הפקק וכל הקישטא שלי עזרו לך
6 תגובות
עמוד 1
  • הלוואיייי
    אני ממש מקווה!
    חתיכת פקק עשתה לנו פה

תזהרי לך לעשות לי גם
  • תראי היא עדין לא ענתה, אולי היא ילדה?
    אני מקווה שהיא שחררה את הפקק כך שאנחנו נלד בזמן

אצלי עדין אין חדש
    כבד במיוחד ומתחיל לכאוב אבל לא צירים
    במוניטור האחרון (ביום א') היו צירים חלשים ולא סדירים, הרופאים אומרים שלדעתם אין סיכוי להקדים.

בעלי ואני מתים שהיא תצא כבר
  • לדעתי היא אחרי!

משיח בקרוב אצלך

• וואי הלוואי בשורות טובות לכולנוו
    משיח מה המצב?! יש חדש?!

• חזרתי לחיים אחרי שלושה ימים קשים במיוחד...כותבת לכן מהחדר בבית חולים שניה לפני שהולכת להניק בפעם הראשונה....כתבתי וסיפרתי את מה שעברתי ומאחלת לאף אחת לא לחוות את מה שחוויתי...שכולכן תלדו ללא זירוז ווללא הזוועותת כמו שאני עברתי...אבל הרגע שבו היא מסתכלת אלייך ומגיבה לקולך שווה את כל מה שחוויתי ...שיהיה לכולכן לידה קלה כי בתכלס מרגע שהתחלתי לדחוף ילדתי תוך 45 דקות..בנות יקרות תודה על התמיכה...מבטיחה להיות פה בשבילכן כמו שהייתן בשבילי!!
  • חזרתי לחיים אחרי שלושה ימים קשים במיוחד...כותבת לכן מהחדר בבית חולים שניה לפני שהולכת להניק בפעם הראשונה....כתבתי וסיפרתי את מה שעברתי ומאחלת לאף אחת לא לחוות את מה שחוויתי...שכולכן תלדו ללא זירוז ווללא הזוועותת כמו שאני עברתי...אבל הרגע שבו היא מסתכלת אלייך ומגיבה לקולך שווה את כל מה שחוויתי ...שיהיה לכולכן לידה קלה כי בתכלס מרגע שהתחלתי לדחוף ילדתי תוך 45 דקות..בנות יקרות תודה על התמיכה...מבטיחה להיות פה בשבילכן כמו שהייתן בשבילי!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה