שמיכות ומה שבינהם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבא שלי נפטר לפני 4 שנים.
    אמא שלי הכירה בחור(שהבנות שלי ואנחנו אוהבים אותו)והם בקשר כבר שנה.

אותו בחור דואג לי,לבעלי ולבנות שלו כאילו מדובר במשפחתו ממש.
    אם חסר משהו-הוא קונה,מזמין אותנו למסעדה ביחד עם אמא שלי ואיתו מפנק את הבנות שלי ותמיד אומר שהן כמו הנכדות שלו...

אתמול סיפרתי לו שאסתי קמה באמצע הלילה ואני שומעת אותה בוכה וכאילו רועדת מקור ושאני צריכה ללכת לקנות לבנות פוך.

באותו יום אחרי הצהרים הוא הלך וקנה ליעל,אסתי ותהילה פוך (מנוצות) בעלות של 365 ₪ כל פוך... (והוא קיבל מצעים בחינם....)
    בנוסף הוא ראה שכל הבקבוקים של הבנות שלי על השיש (מדובר ב-6 בקבוקים) אז הוא קנה לי מדף יפה והרכיב לי אותו על הקיר כדי שאני אשים שם את הבקבוקים...

שאלתי את בעלי בצחוק אם לפתוח את הפוכים לבנות או לשמור אותם אז הוא לא ענה...ושאלתי אותו שוב והוא אמר:"מה שבא לך" אז אמרתי לו:"ברור שלפתוחח" אז הוא עשה פרצוץ... שאלתי אותו:"מה קרה?" אז הוא אמר:"אני לא אוהב שהוא קונה לנו דברים,אני מרגיש לא נעים".....(ובעלי אוהב אותו!)

אני:

10 תגובות
עמוד 1
  • אז לא הבנתי מה הבעיה????
    הוא קנה לכם זו מתנה בשבילכם.לא?????
    תשתמשו לדעתי ותהנו.....
  • לדעתי מה שקורה זה שבעלך מרגיש שגבר אחר עושה את העבודה שלו בבית.
    אם נלך אחורה, תפקיד הגבר (שוביניסטי ככל שזה ישמע) הוא לדאוג למשפחתו. וזה כולל את הדברים שאת מספרת שהחבר של אמך עושה - תולה מדפים, קונה מוצרים לחימום הבנות....
    גם אם הוא אוהב אותו, הוא עדין לא ירצה שהוא יעשה את תפקידו בבית.
    לדעתי, תמצאי כל מני דברים קטנים שאת צריכה שיעשו בבית ותבקשי מבעלך שיעשה אותם. אבל דברים גבריים כאלו, שירגיש נחוץ.

ובלי שום קשר לזה - אם לבנות קר ויש שמיכות, דברי עם בעלך, תגרמי לו להבין שהוא הגבר של הבית ותפתחו לבנות ביחד את השמיכות.
  • אני עושה את בעלי ה-מ-ל-ך של הבית!
    ואני גם אומרת לו את זה בפירוש..

זה לא העניין שהוא מרגיש שהוא עושה את העבודות ה"גבריות" בבית כי בעלי לא כזה..
    פשוט לא נעים לו שהוא קונה לנו דברים...זה העניין...

• אני למען האמת קצת מבינה את בעלך, ההרגשה היא כאילו החבר של אמא שלך משתדל יותר מידי. גם אם זו הוצאה כספית מזערית בשבילו, עדיין ללכת ולקנות בלי לשאול אם אכפת לכם שהוא יקנה זה נראה לי מוגזם. אני יודעת שבעלי היה חוטף קריזה עם ההורים שלי היו עושים את זה, אפילו עלי זה לא מקובל. אני חושבת שלהבא כידי שתשאלי את בעלך אם אכפת לו שחבר של אמא שלך יקנה לכם משהו.
  • אני גם ממש מבינה את בעלך, גם אני הייתי מרגישה מאד לא נעים, אבל- אם לילד שלי קר, לא נעים מת מזמן... אולי להבא אל תספרי לו מה אתם צריכים וככה תחסך אי הנעימות מבעלך...
  • האמת היא שאני מבינה את בעלך
    הוא כאבא רוצה לדאוג לכל מחסור של ילדיו..
    האם אמרת לבעלך שאת צריכה שמיכות או שקודם לחבר של אמא??

נחמד לקבל מתנות אבל לא נעים להרגיש חייב או מסכן

• איזה חמוד, תהנו מזה!
    תחושות בעלך מובנות אבל יחד עם זאת הוא לא קנה לו הוא קנה לילדות שלכם וזה זווית ראיה אחרת לחלוטין לפי דעתי.

• החבר של אמא שלי אמר לי שהוא הולך לקנות שמיכות. אמרתי לו שלא צריך ואנחנו כבר נלך לקנות להם לבד.
    הוא אמר שהןא רוצה לקנות והוא קונה את זה באהבה לבנות....
    בעלי ידע שאנחנו צריכים לקנות שמיכות.. דיברנו על זה...

• אני חושבת ללכת עם הרגש של בעלך!!
  • אני דווקא ממש לא בעד מה שבנות כתבו פה.....
    גם אני הייתי בהתחלה ככה והיה לי לא נעים כשההורים שלי קנו(אני יודעת שהורים זה משהו אחר ) ובעלי כאילו רצה להרגיש "עצמאי:" שהוא קונה לבד ומכלכל את ילדיו לבד...זו מין הרגשה אישית של גברים בעיקר כי הם האחראים לילידים שלהם ולבית
    יתכן שהוא מרגיש כאילו נתנו לו הרגשה שבגלל שאתה לא יכול לקנות כזה דבר אני מרחם עלייך וקונה להם.....וזו לפעמים לא הרגשה ממש נעימה......
    אבל ביוקר המחייה של היום כול קניה שעושים לדעתי היא ברוכה .....ועוזרת מאוד....אני ממש לא בקטע של לנצל אבל אם היו קונים לי הייתי משתמשת בכיף אומרת תודה ושמחה בזה...וכמו שהמישהי כתבה פה "לא נעים" מת מזמן....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה