חיסון שפעת ושעלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הריוניות,
    האם עשיתן/מתכוונות לעשות בזמן ההריון?
    הייתי היום בטיפת חלב והאחות דיברה על החשיבות של ביצוע חיסונים אלה בהריון בכדי להעביר נוגדנים לעובר לאחר יציאתו...

עדיין מתלבטת אם לעשות או לא...
    אשמח לשמוע ממכן אם עשיתן...
3 תגובות
עמוד 1
  • אני לא עשיתי ,ולא ניראה לי שאני יעשה, אני עדיין מתלבטת לגבי השעלת..
    גיסתי עשתה את החיסון שפעת לא מזמן ויום אחרי היה לה חולשה בגוף ועלה לה החום ,
    אז ניראה לי שאני יוותר :)

• לא עשית לא את זה ולא את זה
    בנוגע לשפעת - אני לא בעד מהסיבה הפשוטה שהוא מחסן נגד 4 סוגים של שפעת כאשר יש מעל 50 סוגים. כך שהחיסון לא מבטיח לך כלום. (פעם קראתי כתבה שאומרת שהשפעת מתקיימת רק בחורף כך שכל פעם היא מתפרצת בחצי אחר של כדור הארץ. החיסון שמייצרים כל שנה מושפע מהסוגים הכי נפוצים שהיו בחצי כדור הארץ השני)

לגבי שעלת - זו מחלה שלא שמעתי עליה בחיים, עד שהגניקולוגית שלי אמרה לי לעשות חיסון ומעט קראתי עליה. היא לא באמת מתפרצת ולא ממש מזיקה, רוצים שנתחסן בשביל שנמנע מהמחלה להתפרץ.
    אז החלטתי לא לעשות.
  • שפעת עשיתי, שעלת לא עשיתי וגם לא מתכוונת לעשות .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה