היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לדעתכן לקראת סוף השנה...אוטוטו...מחירי השידות והמיטות ירדו? אן שבתינוקות זה לא נפןץ המבצעים האלה?
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
12 תגובות
עמוד 1
אם יש ירידה אז כבר היה אמור לרדת. עקרונית כל דבר זה לפי עונות ובמקרה של רהיטים ומוצרי חשמל זה על פי שנתון. כל שנה מגיעים דגמים חדשים ואולי ירדו המחירים על עודפים שנשארו על מנת לפנות מקום למוצרים של 2014.
את בשמיני, עדין לא עשית רכישה?
לא עדין לא קנינו כלום. רק השבוע הזמנו עגלה שזה היה לי הכי חשוב מיטה גם ככה השימוש מגיל 3-4 חודשים ולגבי שידה אני מתכננת לישון אצל ההורים בהתחלה ככה שאין מקום שם לשידה. אבל בהחלט אני צריכה להתחיל להזיז עניינים
לי יצא מחיר סביר חדר שינה- מיטה ומזרון ושידת החתלה ב 1000₪ בד״ר בייבי
יש לך בצומת ביל"ו חנות ריהוט בזול אמרו לי של שילב..
אוראל את תמיד מתקמבנת!!!! איך כזה זול??
באמת איך כזה זול??? לי יצא אחרי הנחה שישבנו למוכר על הראש ב2500 שידה ומיטה
לולי זה ממש יקר לנו יצא 1600
לנו עלה במוצצים מיטה ושידה כולל הובלה והרכבה ב1300.. זה ממש תלוי איזה סוג וגודל לוקחים.. בשילב יש חדר בייסיק שתמיד עולה 1000.. אני גם ראיתי אותו..
בננות יש חדרים בעלות של 5,000 ויותר .. וישר חדרים 1000 ו1500 אנחנו בחרנו חדר שינה בייסיק לי בעצם כול החבילת לידה כולל הכול יצא 6,500 שזה מעולה ולא התפשרתי על עגלה לקחתי את הפופה פוברטי.. הם ממש באו לקראתנו בד״ר בייבי ועשה לנו הנחה ממש גדולה נגיד העגלה מחיר מקורי 5,500₪ לנו עשו אותה ב4,200 כולל סלקל תיק ואפילו מטרייה לעגלה
אני גם העדפתי לא להתפשר על העגלה ולהשקיע קצת פחות בחדר.. אז לקחנו משהו בסיסי.. המיטות כמעט אותו דבר לפי התקן רק עיצובים שונים. והשידות זה ההבדל העיצוב ובגודל.. לי גם ככה אין צרוך במשהו מאוד גדול כי אין לי מקום..
יש גם את הסניף עודפים של שילב באיירפורט סיטי ויש שם תצוגה ענקית של חדרי שינה. יש חבילות באיזור ה-1000 ממש לא יקר, לא נראה לי שיש מבצעים על חדרי שינה כי זה לא כמו קולקציות אופנה שמתחלפות כל הזמן